Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2/11/10

ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2010
Πολιτικό μήνυμα υποδοχής του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα, εν όψει της επικείμενης αφίξεώς του στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, απέστειλε ο υπ. Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος.



Ο επικεφαλής του Συνδυασμού "Ελπίδα για την Δυτική Ελλάδα" σημειώνει:

"Γιώργο Παπανδρέου, η πολυπολιτισμική Πάτρα και οι ορδές των λαθρομεταναστών, σε υποδέχονται!

Σε περιμένει η …αιωνία οδός (Ιονία οδός), η …μακαρία οδός (Ολυμπία οδός) και το φυσικό αέριο που δεν το έφερες!

Σε περιμένει η "ουρά" του κεντρικού συστήματος διαχείρισης, που της έδωσες το χρίσμα.

Επί 30 συναπτά χρόνια βουλευτής, επί 21 χρόνια υπουργός και ορίστε τα χάλια της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας! Της τελευταίας Περιφέρειας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Τώρα πια ξέρουμε: Σε λίγο καιρό θα είσαι ανταμειβόμενος για όσα μας έκανες στο ΝΑΤΟ και στον ΟΗΕ, μαζί με τους ομοτρόφους σου, της Λέσχης Μπίλντερμπεργ".



Παράλληλα ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, με αφορμή την υπογραφή του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ Δήμου Πατρέων και της Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. για την παραχώρηση στο Δήμο του παραλιακού μετώπου της πόλης:

"Αφού αρχικά αρνήθηκαν να δώσουν το λιμάνι στο Δήμο, αποκαλώντας το εθνικής σημασίας, τώρα δίνουν χώρους για το θεαθήναι. Ασφαλές λιμάνι, με ελεύθερη παρουσία των λαθρομεταναστών γίνεται; Όχι! Πρόκειται για μια κακοστημένη παράσταση γελοιότητας!"



Τέλος, ο επικεφαλής της "Ελπίδας για την Δυτική Ελλάδα" στηλίτευσε την άρνηση των υποψηφίων Περιφερειαρχών Δυτικής Ελλάδας του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. να συμμετάσχουν σε τηλεμαχία σε κανάλι της Ηλείας, δηλώνοντας:

"Οι εντολοδόχοι των δύο μεγάλων κομμάτων απέφυγαν κρυπτόμενοι να με αντιμετωπίσουν τηλεοπτικά, στο νομό Ηλείας.

Η άτακτη φυγή τους, υποδηλώνει την ένδεια των επιχειρημάτων και προγραμμάτων τους, για την ανασυγκρότηση της Ηλείας.

Άλλωστε, τι θα μπορούσαν να πουν στους πολίτες ενός Νομού, που τον κατάντησαν τον φτωχότερο όλης της Ελλάδας;

Αντί να απολογηθούν και να ζητήσουν συγγνώμη για τα πεπραγμένα τους στην Ηλεία και σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα, όχι μόνο κρύβονται, αλλά ζητούν από πάνω και την ψήφο του λαού! Θα πάρουν όμως το μάθημά τους στις εκλογές, γιατί ο κόσμος οργισμένος από την αδικία που υφίσταται, θα τους τιμωρήσει!"