Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2/11/10

ΣΤΗΝ κ. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, κ. ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΑΙ κ. ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ





Τη Νομάρχη Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη επισκέφθηκαν οι επικεφαλείς των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης, υποψήφιοι για την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου, κύριοι Στέλιος Ορφανός και Μανώλης Συντυχάκης, αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ. Σχοιναράκη συζήτησε με τον κ. Ορφανό και τον κ. Συντυχάκη για το έργο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου την τελευταία τετραετία, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που υπήρξε ανάμεσα στις παρατάξεις του Νομαρχιακού Συμβουλίου για την προώθηση και την επίλυση ζητημάτων καίριων για το Νομό Ηρακλείου και τους πολίτες. Παράλληλα, η συζήτηση κινήθηκε γύρω από θέματα που αφορούν στο νέο θεσμό και την προοπτική του σε σύγκριση με το θεσμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Επιπλέον, έγινε λόγος για τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας, τα οποία επιβάλλεται την επόμενη περίοδο να συνεχιστούν ή να αναδειχτούν ακόμα περισσότερο. Τέλος, η συζήτηση κινήθηκε γύρω από θέματα που σχετίζονται με την επόμενη μέρα και τη μετεξέλιξη του θεσμού που επιφέρει αλλαγές και στις υπηρεσίες, αλλά και την προετοιμασία που έχουν ήδη ξεκινήσει οι Διευθύνσεις και οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα και να μην αντιμετωπιστούν προβλήματα και καθυστερήσεις στην έναρξη της νέας λειτουργίας από 1-1-2011.