Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16/10/10

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16-10-2010

Σήμερα, Σάββατο 16 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται από το πρωί στη Βέροια ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Μάρκο Καραμπέρη



. Θα παραστούν στις εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της Βέροιας. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, στις 13.15μ.μ. στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού "ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ-ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ" θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. και θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της Ημαθίας.
Το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την συνοδεία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη και υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, θα επισκεφτούν στέκια νεολαίας στην Αλεξάνδρεια, Νάουσα, Βέροια, όπου θα συναντηθεί με τοπικούς παράγοντες.