Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12/10/10

12-10-2010
Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» για την αντιδικία των δύο υποψήφιων Περιφερειαρχών κκ Μπόλαρη και Ψωμιάδη




Παρακολουθώντας την αντιδικία των δύο, για το ποιος έκανε περισσότερο ή λιγότερο κακό στην Κ. Μακεδονία:
Τους συνιστώ ότι θα ήταν προτιμότερο οι δύο υποψήφιοι να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη για όσα δεν έκαναν τα δύο κόμματά τους ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και οδήγησαν τον τόπο μας στο περιθώριο,τον οικονομικό μαρασμό και την εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια με επιθετικούς ή ουσιαστικούς προσδιορισμούς.
Η αντιδικία θυμίζει τη σοφή λαϊκή παροιμία με τον αχυρώνα και τους όνους. Απλά και οι δύο νομίζουν ότι οι Μακεδόνες τρώνε ακόμα κουτόχορτο.
Την απάντηση του λαού της Κ. Μακεδονίας θα την πάρουν στις 7 Νοεμβρίου και αυτή θα συνθλίψει τα ψέματα και τα κόμματά τους.