Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12/10/10

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ & ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Τετάρτη 13 Οκτωβρίου



11:30: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Αθηναϊκή Κλινική (Δορυλαίου 4). Θα συμμετέχει η υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού τομέα Αττικής Αγγελική Σουλτανιά.
12:30: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον Κυανό Σταυρό (Βασιλίσσης Σοφίας 102). Θα συμμετέχει η υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού τομέα Αττικής Αγγελική Σουλτανιά.
19:00: Θα μιλήσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων, γονέων και μαθητών στο πάρκο ΚΑΠΑΨ (Τριφυλλίας & Λάμψα, Αμπελόκηποι). Θα συμμετέχουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Αθήνας Αντ. Λειβαδάρος και Μαν. Δανδουλάκης.
20:00: Θα μιλήσει σε σύσκεψη με αυτοαπασχολούμενους στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων – Κυψέλης (Πατησίων 252, πλ. Κολιάτσου). Θα συμμετέχει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Παν. Γαλανόπουλος.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου

6:30: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Διεύθυνση Κηποτεχνίας & Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων (Π. Κανελλόπουλου 5). Θα συμμετέχει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας Σωτήρης Κολιούσης.
10:15: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στον ρ/σ «Αθήνα 9,84» (Πειραιώς 100, Γκάζι). Θα συμμετέχει η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αθήνας Ρεγγίνα Σβολοπούλου και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αθηνά Τσάμη.
18:00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων (Παιωνίου & Σάμου, Σταθμός Λαρίσης). Θα συμμετέχουν οι υποψήφιες δημοτικές σύμβουλοι Ρεγγίνα Σβολοπούλου και Ζωή Βαλάση.




ΑΘΗΝΑ 12/10/2010 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ