Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16/9/10

ΔΙΑΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΛΗΤΗ

Διάλεξη για τους κτηνοτρόφους του νομού Θεσσαλονίκης με θέμα «εντερίτιδες των μόσχων» και «υγιεινή αμελκτηρίου» πραγματοποιήθηκε χθες στη Λητή (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Μυγδονίας), με πρωτοβουλία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και της Αντινομάρχη Κτηνιατρικής και Αλιείας Ανθής Πορφυριάδου.



Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, η Αντινομάρχης Κτηνιατρικής και Αλιείας Ανθή Πορφυριάδου δήλωσε την συμπαράσταση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης στα προβλήματα των κτηνοτρόφων και αναφέρθηκε στην ατομική ευθύνη του κάθε κτηνοτρόφου ως προς την υγιεινή των αμελκτηρίων.

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Γεώργιος Βαφειάδης και ο αναπληρωτής προϊστάμενος τμήματος της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της ΝΑΘ Νικόλαος Βαρβαρόπουλος.