Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16/9/10

ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ Η κ. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ

ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΡΗΤΗΣ Η κ. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ





Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης βρέθηκε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη, όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο, προκειμένου να τον συγχαρεί από κοντά για την πρόσφατη εκλογή του και να του δώσει της ευχές της. Την κ. Σχοιναράκη στην επίσκεψή της συνόδευσε ο αντινομάρχης κ. Γιώργος Μαρής. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, η κ. Σχοιναράκη αντάλλαξε απόψεις με το Σεβασμιότατο κ.κ. Ευγένιο, ενώ παράλληλα οι δυο τους τόνισαν την πολύ καλή συνεργασία που διατηρούν χρόνια τώρα. Η Νομαρχιακή Αρχή Ηρακλείου από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το έργο της έχει εδραιώσει μια πολύ καλή συνεργασία με την Εκκλησία της Κρήτης, ιδιαίτερα πάνω σε θέματα στήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής.

Σε δηλώσεις της η κ. Σχοιναράκη ανέφερε: "Ήρθα για να ευχηθώ στο νέο Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο να έχει δύναμη και να είναι γερός, για να μπορεί να καθοδηγεί το πλήρωμα, καθώς η Εκκλησία, η Ορθοδοξία, είναι ο δυνατός κρίκος του Ελληνισμού. Πρόκειται για έναν άνθρωπο καταξιωμένο στην Εκκλησία της Κρήτης, έναν άνθρωπο με ανοιχτό μυαλό, έναν άνθρωπο συγκροτημένο, δημιουργικό και αποτελεσματικό, που θα δώσει το καλύτερο κομμάτι του εαυτού του στο Ρέθυμνο. όπως ακριβώς κάνει μέχρι και σήμερα στο Ηράκλειο. Με τον Σεβασμιότατο είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία μέχρι σήμερα, εξάλλου η σχέση μας ξεκινάει από παιδιά το '74, οπότε μια τέτοια σχέση είναι πρώτα - πρώτα ανθρώπινη και στη συνέχεια κινείται στα επίπεδα των θεσμικών λειτουργιών με καλή συνεργασία και καλό αποτέλεσμα για το Νομό".