Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27/4/21

Ξεκίνησε η διανομή προϊόντων για το Πάσχα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων

 


Ξεκίνησε η διανομή προϊόντων για το Πάσχα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων

 

Μοσχαρίσιο κρέας, κοτόπουλο νωπό, ελαιόλαδο, γάλα και σοκολάτες για τα παιδιά, εκτός από τα προϊόντα τακτικής διανομής, τα είδη πρώτης ανάγκης και προσωπικής υγιεινής, που περιλαμβάνει το «πακέτο αγάπης» που διανέμει στους δικαιούχους του  το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων.

Η πασχαλινή διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχει ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Τετάρτη στις εγκαταστάσεις της δομής. Εκεί εξυπηρετούνται 178 οικογένειες, ανάμεσά τους περίπου 130 παιδιά.

Αυτονόητα, η διανομή πραγματοποιείταιμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με προγραμματισμένο ραντεβού από τους δικαιούχους.

Τα προϊόντα προέρχονται από πόρους του Δήμου, αλλά και δωρεές πολιτών, φορέων, συλλόγων και επιχειρήσεων και διατίθενται εντελώς δωρεάν στους ωφελούμενουςτου κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων.

Ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί όλους όσους συνεισφέρουν σ΄ αυτή τη μεγάλη δράση αλληλεγγύης.