Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13/2/21

Πανέτοιμες οι υπηρεσίες- Ανοιχτά τα δημαρχεία 24 ώρες/24ωρο

 


 

Πανέτοιμες οι υπηρεσίες- Ανοιχτά τα δημαρχεία 24 ώρες/24ωρο

Η «Μήδεια» έρχεται, ο δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη είναι έτοιμος

Έγκαιρη προειδοποίηση  με SMS στα κινητά των δημοτών

Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής έχει τεθεί ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, όπως και η υπόλοιπη χώρα, εν αναμονή της εισβολής της κακοκαιρίας «Μήδεια» που, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, έρχεται με άγριες διαθέσεις και με κυριότερα χαρακτηριστικά τον παγετό και τις χιονοπτώσεις. Το σχέδιο του δήμου επικαιροποιήθηκε στις τελικές του λεπτομέρειες σε μεγάλη σύσκεψη σήμερα στο δημαρχείο Πανοράματος ενώ έγινε και τεχνική επιθεώρηση όλων των οχημάτων.

Όλες οι υπηρεσίες του δήμου κάτω από τις οδηγίες του δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και των αρμόδιων αντιδημάρχων τίθενται σε επιφυλακή, από τα ξημερώματα του Σαββάτου σε συνεργασία και με τη δημοτική αστυνομία, τις κοινωνικές υπηρεσίες αλλά και τις εθελοντικές ομάδες του δήμου με σκοπό την αντιμετώπιση των κινδύνων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Παράλληλα, με SMS στα κινητά των πολιτών ο δήμος προειδοποιεί τους δημότες για τα δύσκολα 24ωρα που έρχονται και τους ενημερώνει με χρηστικές πληροφορίες και χρήσιμα τηλέφωνα για τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.