Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27/9/19

Γ. Πατούλης με αφορμή την επιχείρηση αφαίρεσης πολιτικών και διαφημιστικών αφισών: "Τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να σεβαστούν τους νόμους που τα ίδια ψηφίζουν”

Γ. Πατούλης με αφορμή την επιχείρηση αφαίρεσης πολιτικών και διαφημιστικών αφισών: "Τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να σεβαστούν τους νόμους που τα ίδια ψηφίζουν”


Την έμπρακτη στήριξη όλων των κομμάτων, προκειμένου να απαλλαγεί η Αττική από την απορρύπανση, ζητά με επιστολή του προς τους επικεφαλής των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο εθνικό και ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
Ο περιφερειάρχης σημειώνει ότι τις τελευταίες ημέρες, η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με τους δήμους, έχει αναλάβει πρωτοβουλία για να «απαλλάξει» τους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής από χιλιάδες παράνομες διαφημιστικές αφίσες, banners και πανό, που απειλούν την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, ρυπαίνουν το περιβάλλον, υποβαθμίζουν την εικόνα των πόλεων και επιβαρύνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.
Στο παραπάνω πλαίσιο, ο κ. Πατούλης ζητά από τους πολιτικούς εκπροσώπους της χώρας να σεβαστούν την ισχύουσα νομοθεσία, την οποία άλλωστε οι ίδιοι ψήφισαν και να απέχουν από πρακτικές και χρήσεις μέσων που αντιστρατεύονται τη νομιμότητα,. «Αποτελεί αναγκαιότητα να δώσουν τα κόμματα το καλό παράδειγμα και να αποδείξουν ότι ο σεβασμός στο περιβάλλον δεν είναι 'σημαία ευκαιρίας', αλλά συνειδητή πολιτική επιλογή», τονίζει χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.