Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7/2/19

Π. Γερουλάνος: Το σχολείο των ονείρων σας είναι δική μας δουλειά

Π. Γερουλάνος: Το σχολείο των ονείρων σας είναι δική μας δουλειά


Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος με εκπροσώπους του Κινήματος Μαθητών, μίας μαθητικής πρωτοβουλίας με σκοπό την προώθηση του ανοιχτού διαλόγου.
Στη συνάντηση που είχαν με τον κ. Γερουλάνο, οι μαθητές συζήτησαν για τις αλλαγές που θα ήθελαν να δουν στο σχολείο τους, όσον αφορά τόσο το πρόγραμμα όσο και τις υλικοτεχνικές υποδομές. Παράλληλα, εξέφρασαν την επιθυμία για μεγαλύτερη διάδραση των σχολικών ομίλων με τη δημοτική Αρχή.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μεταξύ άλλων, ανέφερε στους μαθητές: «Το σχολείο των ονείρων σας είναι δική μας δουλειά. Το πέρασμα από την παράδοση της ύλης στη μετάδοση ενός διαφορετικού τρόπου σκέψης. Η καθαρή ματιά σας για την πολιτική είναι η πυξίδα μας. Κρατάω όσα ζητήσατε και ελπίζω να μη σας διαψεύσουμε. Προοδευτισμός, λοιπόν, όχι επιφανειακές πολιτικές. Διαπραγμάτευση και συνεργασία, όχι εξουσία και καρέκλα, όπως σωστά επισημάνατε».