Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26/2/19

Π. Γερουλάνος : Οι Αθηναίοι να επιλέξουν αυτόν που θα είναι καλύτερος δήμαρχος

Π. Γερουλάνος : Οι Αθηναίοι να επιλέξουν αυτόν που θα είναι καλύτερος δήμαρχος και όχι κομματικά

Να μην αποτελέσουν οι δημοτικές εκλογές στην Αθήνα, τον ερχόμενο Μάιο, μέρος της πόλωσης που επικρατεί στην κεντρική πολιτική σκηνή και οι Αθηναίοι να επιλέξουν αυτόν που θα είναι καλύτερος δήμαρχος", ζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων , Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξή του , στον Real fm 97,8 και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.
Αναφερόμενος στα τρία κύρια προβλήματα, η αντιμετώπιση των οποίων αποτελεί βασική του προτεραιότητα, είπε ότι αυτά είναι το αίσθημα ανασφάλειας, η αίσθηση εγκατάλειψης και η χαώδης γραφειοκρατία του Δήμου.
"Σπασμένα παγκάκια και πεζοδρόμια.Τα φώτα που δεν λειτουργούν και σκοτεινιάζουν τους δρόμους μας, όλα αυτά, φέρνουν την ανομία μέσα στις γειτονιές μας και η ανομία μας ωθεί στην παραίτηση και τελικά στη φυγή" είπε. "Ο δήμαρχος" τόνισε "πρέπει να είναι ένας δήμαρχος ακτιβιστής, ο οποίος πάει εκεί, λύνει τα θέματα έτσι ώστε να αρχίσει ο κόσμος να νιώθει το δήμο δίπλα του". Κύρια επιδίωξη του , όπως είπε, θα είναι να πεισθούν όλοι ότι "η Αθήνα είναι μια πόλη στην οποία μπορούν τα παιδιά μας να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Αυτό με νοιάζει και προσωπικά, πρόσθεσε, διότι έχω δύο κόρες, 13 και 16 ετών, οι οποίες θέλω να θεωρούν την Αθήνα ως τον τόπο τους και τον τόπο στον οποίο μπορούν να κάνουν τα πράγματα που ονειρεύονται"