Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

17/12/18

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού στην ογκολογική μονάδα παίδων «Ελπίδα


Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού
στην ογκολογική μονάδα παίδων «Ελπίδα – Μαριάννα Βαρδινογιάνν
η



Αγάπη και ελπίδα προσέφεραν σήμερα μαθητές των σχολείων μας, στα παιδιά που νοσηλεύονται στην ογκολογική μονάδα παίδων «Ελπίδα – Μαριάννα Βαρδινογιάννη, δίνοντας σε όλα τα παιδιά δώρα για τα Χριστούγεννα.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και τους μαθητές συνόδεψαν ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών των σχολείων της πόλης μας,.
Την αντιπροσωπεία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, υποδέχτηκε η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ενώ παρόντες στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών ήταν ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη, ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη. 
Ευχή όλων μας, είναι να κερδίσουν αυτά τα παιδάκια τον δύσκολο αγώνα που δίνουν και να γυρίσουν σύντομα στα σπίτια τους.

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων