Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2/8/18

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου συνοδευομένη από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος & Βιομηχανίας κ. Θεόδωρο Βαλσαμίδη,

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου συνοδευομένη από τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος & Βιομηχανίας κ. Θεόδωρο Βαλσαμίδη, επισκέφθηκε χθες το έργο συντήρησης της επαρχιακής οδού Κεραμειών- Αγιάσου- Βασιλικών-
Πολιχνίτου- Βατερών και συγκεκριμένα την περιοχή Μεγάλης Λίμνης στη διασταύρωση προς Αμπελικό, όπου εξελίσσονται οι εργασίες κατασκευής νέου ασφαλτοτάπητα σε μήκος 10 χιλιομέτρων, καθώς και η διαγράμμιση, ώστε να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια και η προσβασιμότητα.

Ακολούθως, η κα. Καλογήρου πραγματοποίησε επίσκεψη στις εργασίες συντήρησης της επαρχιακής οδού Καλλονής- Παρακοίλων που βρίσκονται σε εξέλιξη στο πλαίσιο του έργου  «Συντήρηση οδικού δικτύου Δυτικής Λέσβου μετά των προσβάσεων» συνολικού προϋπολογισμού 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο πλαίσιο του έργου έχουν ήδη ολοκληρωθεί εργασίες για τον καθαρισμό των τεχνικών έργων και των τάφρων σε τμήματα της οδού, εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή της Αρίσβης, σε τμήμα της επαρχιακής οδού Καλλονή- Σκάλα Καλλονής, καθώς και στην επαρχιακή οδό Ερεσός- Σκάλα Ερεσού.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.