Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10/7/18

Συνάντηση του Πέτρου Τατούλη με αντιπροσωπεία του Παναρκαδικού

 Συνάντηση του Πέτρου Τατούλη με αντιπροσωπεία του Παναρκαδικού


Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Παναρκαδικού, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ποδοσφαιρική ομάδα της Τρίπολης εν όψει της συμμετοχής της στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Περιφερειάρχης άκουσε προσεκτικά τους εκπροσώπους της ομάδας που του ανέπτυξαν αναλυτικά τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την περίοδο και από την πλευρά εξέφρασε την πρόθεσή του να κάνει τις απαραίτητες επαφές με ανθρώπους που μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθεια του Παναρκαδικού, στην δύσκολη αυτή στιγμή.

Στη συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Παναρκαδικού παρευρέθηκαν επίσης, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας και κ. Γιώργος Ρουμελιώτης.