Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10/5/18

4 Γαλάζιε Σημαίες στον Δήμο Ηγουμενίτσας!

4 Γαλάζιε Σημαίες στον Δήμο Ηγουμενίτσας!


Με αφορμή την βράβευση του Δήμου μας και με 4η Γαλάζια Σημαία ο Αντιδήμαρχος σε θέματα Τουρισμού κ. Σωτήριος Μήτσης δήλωσε σχετικά:
«Αυξάνονται οι Γαλάζιες Σημαίες στον Δήμο μας και μαζί με αυτές η εγγύηση υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος στις βραβευμένες μας ακτές. Ο Δήμος Ηγουμενίτσας για το 2018 πέτυχε την βράβευση 4 συνολικά ακτών (Δρέπανο, Μέγα Άμμος, Καραβοστάσι και Αγία Παρασκευή) με Γαλάζια Σημαία. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό βραβευμένων ακτών, που είχε ποτέ ο Δήμος μας. Συνεχίζουμε τη συντονισμένη προσπάθεια για να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και να αναβαθμίσουμε την τουριστική ταυτότητα του Δήμου μας».