Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12/2/18

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας Εθελοντών Αιμοδοτών

Εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας Εθελοντών Αιμοδοτών

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν οι Εθελοντές Αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Ιλίου την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», στο Δημαρχιακό Μέγαρο «Βασίλειος Κουκουβίνος», κατά την οποία επιστήμονες εισηγητές φώτισαν παραμέτρους σημαντικών θεμάτων που αφορούν την εθελοντική αιμοδοσία.
Συγκεκριμένα, από το Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ο Προϊστάμενος Υπηρεσίας Αιμοδοσίας Νικόλαος Νεαρχάκος, μίλησε για τη συμβολή της Εθελοντικής προσφοράς αίματος και αιμοπεταλίων στην εξασφάλιση της επάρκειας αίματος και παραγώγων, η Νοσηλεύτρια Υπηρεσίας Αιμοδοσίας Βασιλική Γκουγκούτση ανέπτυξε το θέμα «Γιατί να γίνω Δότης μυελού των οστών», στη συνέχεια, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας του Δήμου Ιλίου Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος αποκάλυψε τα μυστικά της επιτυχίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Δήμου και ο Εθελοντής Δότης Αιμοπεταλίων Διονύσιος Θεοδωρόπουλος κατέθεσε την προσωπική του εμπειρία.
Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος συνεχάρη τους Εθελοντές Αιμοδότες για την προσφορά τους, αναφέρθηκε στην άψογη και στενή συνεργασία του Δήμου με το Π.Γ.Ν. «ΑΤΙΙΚΟΝ», σημειώνοντας το εξαιρετικό έργο που παράγει και ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της σημαντικής αυτής διοργάνωσης.
Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Εργαστηριακής Αιματολογίας – Αιμοδοσίας, ΕΚΠΑ., Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» Αργύριος Τσαντές, την πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Αναστάσιος, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, πολλοί Εθελοντές Αιμοδότες, εργαζόμενοι του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων του Δήμου Ιλίου.