Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29/4/09

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Αναστολή ενεργειών περί υποχρεωτικής ασφάλισης στον ΟΑΕΕ των συνταξιούχων ασφαλισμένων ταμείων που ασκούν δραστηριότητα σε περιοχές κάτω των 2.000 κατοίκων
22/04/2009
ΠΗΓΗ:ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μετά την αντίδραση των Επιμελητηρίων της χώρας και άλλων Επαγγελματικών Οργανώσεων ο Διοικητής του ΟΑΕΕ κ. Κων/νος Παπαθανασίου με έγγραφο του αναστέλει τις ενέργειες περί υποχρεωτικής ασφάλισης στον ΟΑΕΕ των συνταξιούχων ασφαλισμένων ταμείων που ασκούν δραστηριότητα σε περιοχές κάτω των 2.000 κατοίκων, προκειμένου να αντιμετωπισθεί από την πολιτεία οριστικά το θέμα αυτό με νεώτερες οδηγίες.
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας θεωρεί ότι η απόφαση κινείται στη σωστή κατεύθυνση και απαντά στο ερώτημα ότι αν θέλουμε την λειτουργία μικροεπαγγελματιών σε χωριά και κωμοπόλεις (κάτω των 2.000 κατοίκων) είναι αναγκαίο να τους διευκολύνουμε μειώνοντας τα λειτουργικά τους έξοδα και ενισχύοντας έτσι την παρουσία παραδοσιακών επαγγελμάτων σε αγροτικές περιοχές με έντονο δημογραφικό πρόβλημα.

Γραφείο Τύπου