Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

25/4/17

Παραχώρηση δημόσιων χώρων στους δημότες Νέστου Καβάλας και Σιντικής Σερρών, με απόφαση του Σ. Φάμελλου

Παραχώρηση δημόσιων χώρων στους δημότες Νέστου Καβάλας και Σιντικής Σερρών, με απόφαση του Σ. Φάμελλου

Παραχωρούνται κατά χρήση στον δήμο Νέστου Καβάλας, οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Υποδοχής Επισκεπτών Νέστου, με σκοπό την περιβαλλοντική ενημέρωση των επισκεπτών, ιδιαίτερα των μαθητών, καθώς και την καλύτερη δυνατή προστασία, συντήρηση και αξιοποίηση του χώρου και των εγκαταστάσεων, ύστερα από την υπογραφή υπουργικής απόφασης του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου.
Η διάρκεια παραχώρησης χρήσης των εγκαταστάσεων του Κέντρου Υποδοχής Επισκεπτών Νέστου είναι 10 έτη, με δυνατότητα ανανέωσης.
Επίσης, ύστερα από ενέργειες του κ. Φάμελλου, παραχωρούνται κατά χρήση στον δήμο Σιντικής Σερρών, έξι κτίρια όπου βρίσκονται στο δημόσιο δάσος Αγγίστρου, συγκεκριμένα στη δασική θέση «Τρεις Βρύσες» Προμαχώνα Σιντικής.
Όπως έγινε γνωστό, η διάρκεια της παραχώρησης ορίζεται στα 20 έτη, με δυνατότητα ανανέωσης, ενώ σκοπός της παραχώρησης είναι αφενός η αποκατάσταση, συντήρηση και διαφύλαξη των κτιριακών υποδομών και αφετέρου η παροχή αναψυχής και ενημέρωσης των κυνηγών και των επισκεπτών, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της περιοχής.