Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16/3/17

Παρουσίαση του Λευκώματος για το θρύλο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου: Μίμη Δομάζο


Παρουσίαση του Λευκώματος για το θρύλο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου: Μίμη Δομάζο



Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχιακού Μεγάρου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Λευκώματος για τον θρύλο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου: Μίμη Δομάζο, για τον οποίο μίλησαν ο Αντώνης Αντωνιάδης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ο Πέτρος Μίχος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και ο Στέλιος Μανωλάς παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, θυμίζοντας στους παλαιότερους λαμπρές σελίδες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και δίνοντας την ευκαιρία στους νεότερους να γνωρίσουν ένα μεγάλο κεφάλαιο της ιστορία του.
Στην έναρξη της παρουσίασης ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Μίμη Δομάζο και τίμησε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Αντώνη Αντωνιάδη, Πέτρο Μίχο και Στέλιο Μανωλά με το μετάλλιο της πόλης.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στην λαμπρή καριέρα του Μίμη Δομάζου και τον πολυδύναμο χαρακτήρα του, ενώ κλείνοντας σημείωσε:
«Ο Μίμης Δομάζος συνδύασε το όνομά του με το ποδόσφαιρο και αποτελεί ίνδαλμα για γενιές και γενιές νέων ποδοσφαιριστών, αλλά και όσων αγαπούν την μπάλα. Συγγράφει ένα βιβλίο, με εφαλτήριο την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία παρακαταθήκη και μια ζωντανή ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Ο “ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ” που μας μύησε στη μαγεία του ποδοσφαίρου, με ντρίπλα το λεύκωμά του, καταφέρνει να μας ενώσει και να μας διδάξει ότι η μπάλα είναι πάθος, είναι γιορτή και ότι, πάνω από όλα, πρέπει να υπερισχύει το αθλητικό ιδεώδες, μακριά από φανατισμό και οπαδισμό.»