Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11/10/16

Ο «Μολυβένιος Στρατιώτης», το φετινό παραμύθι του «Πάρκου των Χριστουγέννων» στο Αίγιο

Ο «Μολυβένιος Στρατιώτης», το φετινό παραμύθι του «Πάρκου των Χριστουγέννων» στο Αίγιο

Με κεντρικό θέμα το ατμοσφαιρικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης», που διδάσκει στα παιδιά τη διαφορετικότητα και την αποδοχή, το «Πάρκο των Χριστουγέννων» ετοιμάζεται να υποδεχτεί για 5η συνεχή χρονιά μικρούς και μεγάλους στον Δημοτικό Κήπο Υψηλών Αλωνίων Αιγίου, από τις 4 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017, με ελεύθερη είσοδο.

Η μαγική ιστορία του «Μολυβένιου στρατιώτη», συναντά το ιδανικό μέρος για να ζωντανέψει βήμα - βήμα τις περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα που, παρά τα όσα πέρασε, συνέχισε να αντιμετωπίζει χωρίς φόβο τις περιπέτειες που του έτυχαν, μέχρι να ξαναγυρίσει στο σπίτι που βρισκόταν η πανέμορφη μπαλαρίνα που τόσο αγάπησε. Ο «Μολυβένιος Στρατιώτης», περήφανος και γενναίος, που ποτέ δεν σκέφτηκε ότι αξίζει λιγότερο από τους άλλους στρατιώτες λόγω της ιδιαιτερότητάς του, τόλμησε να ονειρευτεί, να αγαπήσει και να αγαπηθεί και μαζί με την αγαπημένη του μπαλαρίνα θα ταξιδέψουν τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του «Πάρκου των Χριστουγέννων» στο θαύμα της αγάπης, που φωτίζει τη ζωή μας και διώχνει μακριά το γκρίζο της δύσκολης καθημερινότητας.

Το κουβάρι του φετινού παραμυθιού θα αρχίσει να ξετυλίγεται από την κεντρική πλατεία της πόλης, την πλατεία «Αγίας Λαύρας», θα ανηφορίσει στην οδό Μητροπόλεως, θα συναντήσει το Μέγαρο της οικογένειας Παναγιωτοπούλου -ένα από τα σπουδαιότερα νεοκλασικά αρχοντικά της Νοτιοδυτικής Ελλάδας- που κατάφωτο και στολισμένο θα μετατραπεί στο αρχοντικό των παραμυθιών και της μουσικής.

Στο χριστουγεννιάτικο πάρκο, θα φιλοξενηθούν και φέτος διασκεδαστικά μουσικοχορευτικά δρώμενα, live μουσικά σχήματα, παιχνίδια και κεράσματα από φρεσκοψημένα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και αρτολιχουδιές που μοσχομυρίζουν, αρωματική ζεστή σοκολάτα, face painting, εικαστικά εργαστήρια, χορωδίες και φιλαρμονικές, σκορπώντας χαμόγελα και ξενοιασιά σε μικρούς και μεγάλους. Εξάλλου, το Παγοδρόμιο, το Carousel και άλλα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια που θα λειτουργήσουν στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων δίπλα στο πάρκο, θα προσφέρουν σε όλους μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Το επιτελείο της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. προετοιμάζεται πυρετωδώς για μια ακόμα σπουδαία διοργάνωση, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας χαρά αλλά και περνώντας το μήνυμα πως, όποιος πιστεύει πραγματικά στα θαύματα, στο τέλος θα τα ζήσει!




Με εκτίμηση
Για το ΔΣ της ΔΗΚΕΠΑ


Η Πρόεδρος
Μαρία Τσουκαλά