Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20/10/14

Colpo grosso στον Δήμο Ασπροπύργου με το ATTICA TV;

Colpo grosso στον Δήμο Ασπροπύργου με το ATTICA TV;

Τον κίνδυνο να βρεθούν βαριά εκτεθειμένοι διατρέχουν ο δήμαρχος Ασπροπύργου και η διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεόρασης Δήμου Ασπροπύργου ATTICA TV με αφορμή την ανάθεση της διαχείρισης του 30% του προγράμματος του δημοτικού καναλιού σε εκκλησιαστικό κανάλι της Θεσσαλονίκης. Προκαλεί δε πολλά ερωτηματικά η διόλου τυχαία, ως φαίνεται, επιλογή να διεξαχθεί ο ανοιχτός πλειοδοτικός διαγωνισμός το μεσημέρι της παραμονής του 15 Αυγούστου του 2013, την περίοδο, δηλαδή, που παραλύει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας και κορυφώνεται η έξοδος των πολιτών προς τα τουριστικά θέρετρα.
Επειδή η διαδικασία που ακολούθησε η Διοίκηση έχει έντονη οσμή παρατυπιών ρωτάμε τον δήμαρχο κο Νίκο Μελετίου και τον πρόεδρο κο Αντώνη Καραμπούλα:
-Είναι τυχαία η επιλογή της παραμονής του Δεκαπενταύγουσου (14-8-2013) για τη διεξαγωγή ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την ανάθεση του 30% του τηλεοπτικού προγράμματος του ATTICA TV;
-Πού δημοσιεύτηκε η περίληψη της διακήρυξης;
-Αναρτήθηκε στο diavgeia.gov.gr;
-Πόσοι έλαβαν μέρος; Πόσες προσφορές κατατέθηκαν;
-Είναι αλήθεια ότι έλαβε μέρος μόνον ένας ενδιαφερόμενος;
-Η προσφορά του υπερβαίνει τις 10.100 ευρώ; Ποιο είναι το ετήσιο μίσθωμα;
-Τελικά, υπάρχει σύμβαση; Δημοσιεύτηκε στο diavgeia;
-Ποιοι εισπράττουν και ποιος φορέας του δήμου τιμολογεί και προς ποια εταιρεία;
-Πώς εξηγείται το γεγονός ότι αρκετούς μήνες πριν από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, το κανάλι εξέπεμπε ήδη με δύο λογότυπα, του ATTICA TV και του σταθμού 4CHANNEL στο οποίο, ω του θαύματος, κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός;
-Τι απαντά σε όσους μιλούν για φωτογραφικό διαγωνισμό;
Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα του καναλιού είναι πλήρες από telemarketing και ενδεχομένως πέραν του ορίου που θέτει το ΕΣΡ.