Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5/7/13

Σύρος και Μύκονος χαράσουν υδατοδρόμια


Συνάντηση του Δημάρχου κ. Γιάννη Δεκαβάλλα και του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Γιώργου Βελισσαρίου καθώς και αιρετών του δήμου Σύρου - Ερμούπολης με εκπροσώπους της εταιρείας Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε.  ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν την χάραξη υδατοδρομίου στην Σύρο.


Την εταιρεία εκπροσωπούσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  της εταιρείας Hellenic Seaplanes S.A. κ. Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που μπορούν να αναπτυχθούν στην περιοχή και πόσο μπορεί να ωφεληθεί ο δήμος   από το δίκτυο υδατοδρομίων σε όλη την Ελλάδα. Η προώθηση της συγκεκριμένης δράσης από την πλευρά της κυβέρνησης και με την αρωγή και τη θετική ματιά της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα ολοκληρώσει την προσπάθεια μας. Σημειώνουμε ότι η Hellenic Seaplanes SA / Υδροπλάνα Ελλάδας Α.Ε. έχει ως στόχο τα 100 υδατοδρόμια μέχρι το τέλος του 2013 και άλλα τόσα το 2014.