Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24/4/14

Ομιλία της Ελπίδας Παντελάκη μέλους της Κ.Ε. του ΚΚΕ και Υποψήφιας Δημάρχου Πειραιά

Ομιλία της Ελπίδας Παντελάκη μέλους της Κ.Ε. του ΚΚΕ και Υποψήφιας Δημάρχου Πειραιά στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Πειραιά


Αγαπητοί φίλοι και φίλες σ/σες και σ/φοι

Παρουσιάζουμε σήμερα το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο του Πειραιά ένα ψηφοδέλτιο διαφορετικό από όλα τα άλλα.
Η διαφορετικότητά του βρίσκεται:
  • Στο ότι είναι το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, που εκφράζει ένα άλλο όραμα για την Ελληνική κοινωνία. Ένα όραμα που βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αναγκαιότητα αλλά και επικαιρότητα ενός άλλου δρόμου ανάπτυξης, που τα μέσα παραγωγής θα ανήκουν στους εργαζόμενους, η παραγωγή και η κατανομή θα σχεδιάζεται με βάση τις δικές τους ανάγκες και όχι τα κέρδη των επιχειρηματιών και τα κλειδιά της οικονομίας και της εξουσίας θα βρίσκονται στον έλεγχο και την ιδιοκτησία των παραγωγών του πλούτου. Αυτός ο δρόμος μπορεί να απαλλάξει το λαό από τα βάσανά του και να δημιουργήσει συνθήκες ευημερίας για όλους.
  • Το ψηφοδέλτιό μας στελεχώνεται από εργάτες υπαλλήλους, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους, νέους, που το προηγούμενο διάστημα πρωτοστάτησαν στην οργάνωση της λαϊκής πάλης για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας, για την ανακούφιση της λαϊκής οικογένειας από την βάρβαρη επίθεση που δέχεται. Το σύνολο των υποψηφίων δίνει αυτήν την πολιτική μάχη, με την σεμνότητα και την ανιδιοτέλεια που αρμόζει σε αγωνιστές και την επομένη των εκλογών ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί σαν μία γροθιά θα συνεχίσει αυτόν τον αγώνα με το ταξικό εργατικό κίνημα, τις λαϊκές επιτροπές, οργανώνοντας και στηρίζοντας κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία και δράση που αντιπαλεύει την κυρίαρχη πολιτική. Οι πράξεις μας αποτελούν εγγύηση ότι και στη συνέχεια θα κοντράρουμε με αυτήν την πολιτική δεν μπορούν να μας βάλουν «στο χέρι», θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ανάσες επιβίωσης για την λαϊκή οικογένεια προκειμένου να σταθεί όρθια και να τους αντιπαλέψουμε μαζί.
  • Το κόμμα μας αντιμετωπίζει τις εκλογές σαν μια ακόμα μεγάλη πολιτική μάχη που θα συμβάλλει να βγει ο λαός στο προσκήνιο και να πάρει την υπόθεση της ζωής του στα χέρια του. Στοίχημα για μας αποτελεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στράτευση λαϊκών δυνάμεων στον αγώνα για την χειραφέτησή τους και την ανατροπή της αστικής εξουσίας.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι !
    • Οι σύμβουλοι του ΚΚΕ που εκλέχτηκαν με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό και τα Κοινοτικά Συμβούλια του Πειραιά, τίμησαν την εμπιστοσύνη που τους έδωσε το προηγούμενο διάστημα ένα σημαντικό ποσοστό των Πειραιωτών.
Συμπορευτήκαμε με το ταξικό εργατικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, τις λαϊκές επιτροπές, μας γνωρίζει ο κόσμος γιατί αγωνιστήκαμε μαζί:
    • Να σταματήσουν οι διακοπές της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ
    • Να σταματήσουν πλειστηριασμοί σπιτιών
    • Να έχουν πρόσβαση στα νοσοκομεία άποροι και ανασφάλιστοι
    • Για επείγοντα μέτρα προστασίας των ανέργων και των μικρών επαγγελματιών
    • Να παραμείνουν στα Σχολεία καθαρίστριες και καθαριστές
    • Να σωθούν από τα χέρια επιχειρηματικών συμφερόντων και να αποδοθούν στο λαό οι τελευταίοι ελεύθεροι χώροι που έχουν απομείνει.
    • Σταθήκαμε στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου που δοκιμάζονται με απολύσεις, διαθεσιμότητες, μειώσεις μισθών, εντατικοποίηση σε συνθήκες τρομοκράτησης από την Διοίκηση του Δήμου.
    • Καταγγείλαμε την πρόσφατη, απαράδεκτη απόφαση για την αξιολόγηση που επιβάλλει ο νόμος 4250/2014 και οδηγεί σε νέες απολύσεις εργαζομένων.
    • Αντιπαλέψαμε την πολιτική της φορολεηλασίας των λαϊκών στρωμάτων, πρωτοστατήσαμε για μέτρα ανάπτυξης που ωφελούν το λαό και όχι συρρίκνωσης και ιδιωτικοποίησης των δομών και υπηρεσιών του Δήμου που αφορούν τη ζωή των Λαϊκών στρωμάτων.
    • Παρουσιάσαμε ένα σύνολο πρωτοβουλιών – παρεμβάσεων – προτάσεων και διεκδικήσεων με αιτήματα για την ανακούφιση των λαϊκών αναγκών από τη σκληρή καθημερινότητα.
    • Αποτελέσαμε τη μοναδική λαϊκή αντιπολίτευση στο Δήμο του Πειραιά.
Μαζί με τους εργαζόμενους του Πειραιά αντισταθήκαμε:
Στη βιομηχανία διώξεων, τις επιστρατεύσεις απεργών, τις συλλήψεις, την ποινικοποίηση του δίκαιου αγώνα του λαού μας και της εργαζόμενης και σπουδάζουσας νεολαίας.
Σταθήκαμε με αγωνιστική συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων και δείξαμε με καθαρές κουβέντες τη διέξοδο και για τη χώρα και για το τι μπορεί να γίνει στο Δήμο.

Φίλοι και φίλες
Στον Πειραιά συγκρούονται δύο κόσμοι! Από τη μία ο κόσμος του μόχθου και της βιοπάλης για την επιβίωση και από την άλλη ο κόσμος των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων.
Η ανεργία σπάει κόκαλα ιδιαίτερα στους νέους και τις νέες, η φτώχεια θερίζει, τα λουκέτα στα μικρομάγαζα πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα. Η κατάσταση στα νοσοκομεία επιδεινώνεται…. η πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας γίνεται όλο και πιο ακριβοπληρωμένη, η παιδεία που παρέχεται αναγκάζει τις λαϊκές οικογένειες να βάζουν όλο και πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη εκτός από τα φροντιστήρια ακόμη και για στοιχειώδης ανάγκες λειτουργίας των σχολείων και ο κατάλογος είναι πολύ μακρύς. Η κατάσταση στον Πειραιά για τα λαϊκά στρώματα δεν είναι πολύ διαφορετική από ότι επικρατεί σε όλη τη χώρα. Είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις διάφορες πολιτικές διαχείρισης του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης που και στον Πειραιά, είτε σε συνθήκες κρίσης, είτε σε συνθήκες ανάπτυξης στηρίζεται στην εκμετάλλευση των πολλών, αυτών που παράγουν τον πλούτο για τη κερδοφορία μιας χούφτας παρασίτων, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες, τους μεγαλεμπόρους, τους μεγαλοεργολάβους και τους μετόχους των ομίλων. Όλων αυτών που πέρα από τις όποιες μεταξύ τους αντιθέσεις και ανταγωνισμούς έχουν κοινό μέτωπο απέναντι στους εργαζόμενους, προκειμένου να ενισχύσουν την «περιβόητη» ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των επιχειρήσεών τους.
Ακριβώς αυτή η κατάσταση αναδεικνύει την ιδιαίτερη σημασία των τριπλών εκλογών για Δήμο - Περιφέρεια – Ευρωβουλή και τον ενιαίο χαρακτήρα που έχει η εκλογική μάχη και για τους εργαζόμενους αλλά και για την αστική τάξη και τις δυνάμεις του συστήματος.

Ποια είναι η πραγματικότητα σήμερα στο Δήμο του Πειραιά:
  • Πανάκριβα ανταποδοτικά τέλη - (μόνο 2,11/τμ κατοικία με την ίδια τιμή και στα ξενοδοχεία, δηλαδή 41 εκατ. ευρώ)
  • Φοροκυνηγητό κατασχέσεις: μικρομάγαζα, μικροπωλητές (παζαριού Κυριακής), περιπτερούχοι.
  • Μείωση εργαζομένων, μειώσεις μισθών, κατάργηση κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων - διαθεσιμότητες – απολύσεις – προσωρινή, ελαστική και κακοπληρωμένη εργασία στις υπηρεσίες του Δήμου. Χαρακτηριστική περίπτωση έλλειψης προσωπικού είναι ότι στον τομέα της καθαριότητας, το 80% του προσωπικού συνταξιοδοτείται σ’ αυτήν την πενταετία. Με δεδομένη την απαγόρευση προσλήψεων δεν θα υπάρχει στο επόμενο διάστημα προσωπικό για να καλύψει τις ανάγκες αποκομιδής των απορριμμάτων. Είναι συνειδητή η επιλογή της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας γι’ αυτό και με πρόσφατο νόμο αποφασίστηκε να εκχωρούνται τα ανταποδοτικά τέλη σε ιδιώτες έναντι παροχής έργου. Αυτό θα οδηγήσει σε παραπέρα αύξηση τελών και υποβάθμιση υπηρεσιών σε βάρος του λαού.
  • Παράδοση στο μεγάλο κεφάλαιο των τελευταίων ελεύθερων χώρων που μπορούν να αξιοποιηθούν για χώρους πρασίνου, αθλητισμού, πολιτισμού, αναψυχής και περιπάτου
  • Και βέβαια οι «ΜΕΓΑΛΕΣ BUSINESS » !! για τα κέρδη του κεφαλαίου σε βάρος του λαού. Η Ιδιωτικοποίηση του Λιμανιού όπως κι αν τη βαφτίζουν, με ή χωρίς δημόσιο έλεγχο, έχει τη συμφωνία και την υπογραφή όλων στην Ε.Ε. με εξαίρεση το ΚΚΕ. Όσο αυτοί μιλάνε για ανάπτυξη μέσα από την ανταγωνιστικότητα και τη κερδοφορία του κεφαλαίου τόσο οι εργαζόμενοι πρέπει να «κουμπώνονται» και να συνειδητοποιούν ποιοι ευθύνονται γι’ αυτό που ζουν. Η ανάπτυξη αυτή προσφέρει ανακύκλωση της ανεργίας με τρίμηνα και πεντάμηνα και μισθούς Κίνας. Πρόκειται για νέο έγκλημα ενάντια στους εργαζόμενους και το λαό της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.
Απαιτούμε: η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ να πάρουν πίσω την απόφαση για την προκήρυξη εκδήλωσής ενδιαφέροντος. Να σταματήσει κάθε προσπάθεια παραπέρα ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ. Να μην προχωρήσει η συμφωνία ΟΛΠ – COSCO και η παράδοση του δυτικού προβλήτα ΙΙΙ. Άμεσα μέτρα στήριξης της ναυπηγοεπισκευαστικής δραστηριότητας. Δεν αποδεχόμαστε καμία μορφή διείσδυσης των μονοπωλίων, είτε με τη μορφή της άμεσης ιδιωτικοποίησης, είτε με τη μορφή της παραχώρησης, είτε με τη μορφή της σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Λιμάνια 100% δημόσια στην υπηρεσία του λαού.
Σε αυτές τις συνθήκες που βιώνει η λαϊκή οικογένεια και μπροστά στις εκλογές, στην προσπάθειά τους ακόμη μία φορά να λεηλατήσουν την λαϊκή ψήφο, όλοι οι «ατσαλάκωτοι» - επίδοξοι «σωτήρες» του Πειραιά είτε δηλώνουν ανεξάρτητοι, και ακομμάτιστοι είτε αντιμνημονιακοί. Είναι όλοι τους δοκιμασμένοι στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής είτε ως κυβέρνηση είτε ως αντιπολίτευση και στην κεντρική διοίκηση και στο Δήμο και στην Περιφέρεια. Έχουν επίσης δοκιμαστεί οι «επιτυχημένοι» επιχειρηματίες που στηρίζουν τα κέρδη τους στη συντριβή των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Όλοι αυτοί προκαλούν το λαό του Πειραιά, υποσχόμενοι «λαγούς με πετραχήλια».
Όλοι τους έχουν κοινό όραμα και στρατηγική, την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία του κεφαλαίου, με όποια «μάσκα» κι αν εμφανίζονται και ο υποψήφιος της Ν.Δ. και σημερινός Δήμαρχος κ. Μιχαλολιάκος και ο «αριστερός» κ. Δρίτσας και ο υπερκομματικός «φέρελπις» κ. Μώραλης που βέβαια στο ψηφοδέλτιό του συμμετέχουν δοκιμασμένα στην αντιλαϊκή πολιτική και στην υπεράσπιση των μεγάλων συμφερόντων στελέχη του ΠΑΣΟΚ & της Ν.Δ.. Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό του, εφοπλιστών και μεγαλοεπιχειρηματιών σηματοδοτεί το μέγεθος των συμφερόντων που διακυβεύονται στον Πειραιά και τους ενδοαστικούς ανταγωνισμούς για τη μοιρασιά της πίτας. Όλοι τους διαφέρουν μόνο στους τρόπους υλοποίησης και στο ποια τμήματα του κεφαλαίου εξυπηρετεί η πολιτική τους. Η ίδια η διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων τους αποδεικνύει ότι πρόκειται για συγκοινωνούντα δοχεία στη δίνη συναλλαγών, πιέσεων και εκβιασμών.
Προτείνουν δήθεν νέες πολιτικές με πολύ «μπαγιάτικα» υλικά. Τάζουν «θάλασσες» ανάπτυξης όταν ο λαός πνίγεται στα «κύματα» της αντιλαϊκής τους πολιτικής. Το όραμά τους είναι εφιάλτης για τα λαϊκά στρώματα.
  • Τι μπορεί να περιμένει ο λαός από τον Δήμαρχο της Νέας Δημοκρατίας, τον υπερασπιστή των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων στον Πειραιά; Το Δήμαρχο της φορομπηξίας, των υπέρογκων δημοτικών τελών, των τροφείων και χαρατσιών, των κατασχέσεων, των πλειστηριασμών και των δεσμεύσεων φορολογικής ενημερότητας. Το δήμαρχο που παρέδωσε τις δύο και μοναδικές παραλίες της πόλης σε ιδιώτες, που βγάζει στο σφυρί την ακίνητη περιουσία του Δήμου (Δημαρχείο, πύργος Πειραιά, ακίνητα περιοχής Θηβών, πρώην Ράλλειος σχολή) και της «αλά καρτ» αλλαγής των συντελεστών δόμησης προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Του δημάρχου που επαίρεται ότι θα αντλήσει ανταποδοτικά τέλη από την ακτοπλοϊκή συγκοινωνία που ήδη χρυσοπληρώνει ο λαός.
  • Τι μπορεί να περιμένει ο λαός από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν το κόμμα του ακόμη και από θέση αντιπολίτευσης πρωτοστάτησε στο να περάσει η μερική απασχόληση στους Δήμους, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας και η κατηγοριοποίηση των εργαζομένων στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς που όχι μόνο δεν αξιοποίησαν την εκλογική τους δύναμη για την ανάπτυξη του εργατικού και λαϊκού κινήματος, αλλά προσπαθούν να μολύνουν τις λαϊκές συνειδήσεις με το δηλητήριο των αυταπατών της υγιούς επιχειρηματικότητας και ενός πιο ανθρώπινου καπιταλισμού. Από αυτούς που στο ίδιο το συνδικαλιστικό κίνημα κατηγοριοποιούν τους εργαζόμενους, έβαλαν και βάζουν πλάτη στην κατεδάφιση των εργασιακών δικαιωμάτων. Από αυτούς που καμαρώνουν ότι τα 2/3 του προγράμματός της σημερινής Δημοτικής αρχής ταυτίζεται με το δικό τους;
Αυτό που βλέπει ο λαός, είναι ότι συναγελάζονται με τμήματα του μεγάλου κεφαλαίου, με αυτούς συμπορεύονται και σε αυτούς αναζητούν συμμάχους. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της επιδίωξης συμμαχιών με τμήματα των εφοπλιστών και μεγαλοεργολάβων στην πρότασή τους για το λιμάνι του Πειραιά.
Η εμπειρία της δράσης τους στον Πειραιά είναι γνωστή διαχρονικά σε αυτή την κατεύθυνση, στους ναυτεργάτες, στο λιμάνι, στη Ν/Ζώνη, στο εμπόριο, στα ναυτιλιακά γραφεία, στους χώρους δουλειάς.
Ακόμα ηχούν στα αυτιά των ναυτεργατών οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα που χαρακτήριζαν «εξαλλοσύνες» τις κινητοποιήσεις τους στο κρουαζιερόπλοιο «ΖΕΝΙΤΗ» προκειμένου να αντιπαρατεθούν στην άρση του ΚΑΜΠΟΤΑΖ και να προστατέψουν τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα, όταν ήταν ζωσμένο το λιμάνι από τις δυνάμεις καταστολής.
Ταυτίστηκαν με τα επιχειρήματα της εργοδοσίας ότι οι αγώνες και τα υψηλά μεροκάματα ευθύνονται για την ανεργία στην Ν/Ζώνη. Τα επιχειρήματα αυτά άνοιξαν το δρόμο στη δράση της Φασιστικής – εγκληματικής Χρυσής Αυγής που εκμεταλλεύεται την φτώχεια και τη δυστυχία, κάνοντας το δουλεμπορικό γραφείο για να προσφέρει στους εφοπλιστές και τους μεγαλοεργολάβους πάμφθηνα εργατικά χέρια.
  • Τι μπορεί να περιμένει ο λαός από το ψηφοδέλτιο του κ. Μώραλη ακόμη έναν εκφραστή των μεγάλων συμφερόντων. Τα συμφέροντα αυτά παρά την αύξηση του εισαγόμενου τουρισμού, επέβαλλαν μαζική ανεργία στο χώρο της ναυτιλίας, μείωση της απασχόλησης με απλήρωτους και κακοπληρωμένους εργαζόμενους στο χώρο του τουρισμού και επισιτισμού. Ποιος μιλάει λοιπόν για ανέχεια και φτώχεια στον Πειραιά; Αυτοί που θησαυρίζουν στις πλάτες του λαού και τον έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση και σήμερα εμφανίζονται ως οι μεσσίες που θα τον λυτρώσουν.
Τι ωφελήθηκαν οι εργαζόμενοι και οι μικροεπαγγελματίες από τον τουρισμό που επαγγέλλονται όταν τα εκατομμύρια των επισκεπτών της κρουαζιέρας δεν αγόρασαν ούτε νερό από τον Πειραιά; Σε συνθήκες που το 73% του Ελληνικού λαού δεν έκανε ούτε μία μέρα διακοπές.
Αντίθετα ωφελούνται τα επιχειρηματικά συμφέροντα που υπηρετεί ο κ. Μώραλης για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας τους από την ισοπέδωση των εργασιακών και κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων. (χαρακτηριστικές είναι οι ρυθμίσεις στο πρόσφατο πολυνομοσχέδιο για κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, της ουσιαστικής απαγόρευσης στην απεργία ακόμη και στην επίσχεση εργασίας)
Αυτό εννοούν όλοι αυτοί που οραματίζονται τον Πειραιά ως το CITY της νότιας Ευρώπης !!
Τι ωφελήθηκαν οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι από τις μελέτες της «BOSTON CONSULTING GROUP» που επικαλείται ο κος Μώραλης που ενώ εκπονήθηκε το 2009, μετά την δημοσίευσή της ένας από τους συντάκτες της, ο κ. Στουρνάρας επιβραβεύτηκε και έγινε Υπουργός Οικονομικών. Η μελέτη αυτή εφαρμόζεται κατά γράμμα σήμερα και οδήγησε σε 1,5 εκ. ανέργους και εκατομμύρια απλήρωτους ή κακοπληρωμένους εργαζόμενους με ανύπαρκτα δικαιώματα.
Αυτή είναι η γραμμή που υπηρετούν οι υπερκομματικοί, ακομμάτιστοι και ανεξάρτητοι επιχειρηματίες –υποψήφιοι, που αποφάσισαν να παρακάμψουν το πολιτικό προσωπικό και να αναλάβουν οι ίδιοι την υπεράσπιση των επιχειρηματικών τους συμφερόντων.
Σ’ αυτή τη γραμμή συμφωνούν όλοι αυτοί που υπηρετούν τις πολιτικές του ευρωμονόδρομου.
Όλοι αυτοί πρέπει να τοποθετηθούν απέναντι στους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους του Πειραιά για τα εκρηκτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος και συνδέονται άμεσα με την καθημερινότητα της λαϊκής οικογένειας.
  • Γιατί παρακάμπτουν τη συζήτηση για το ρόλο του αντιδραστικού θεσμικού πλαισίου που θέλει Δήμαρχους επιχειρηματίες που δεν θα διεκδικούν χρηματοδότηση από το κράτος αλλά θα διπλο και τριπλοφορολογούν τους δημότες και θα ιδιωτικοποιούν υπηρεσίες και περιουσιακά στοιχεία, υποδομές και ελεύθερους χώρους.
  • Γιατί κρύβουν για παράδειγμα ότι το ταμείο του Δήμου βρίσκεται κάτω από τον έλεγχο και την εποπτεία του οικονομικού παρατηρητήριου και αν ο προϋπολογισμός αποκλίνει πέραν του 10% υποχρεούται να αυξήσουν τα χαράτσια όπως π.χ. το τέλος ακίνητης περιουσίας (κατά 3%0 ως πρώτο μέτρο).
  • Προβάλλουν ότι θα κάνουν έργα με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και άλλους κοινοτικούς πόρους, ενώ αποσιωπούν ότι περισσότερο από 90% κατευθύνονται στην ενίσχυση των μονοπωλιακών ομίλων με ταυτόχρονη απαγορευτική πολιτική της επιλεξιμότητας έργων για τις λαϊκές ανάγκες.
  • Τι θα κάνουν στο Δήμο του Πειραιά όταν η χρηματοδότηση από το κράτος είναι μόλις 16 εκατ. Ευρώ ενώ η μισθοδοσία μόνο του υπαλληλικού προσωπικού είναι 22 εκατ. ευρώ; Απαλλάσσουν το κράτος από την υποχρέωσή του να καλύπτει τη μισθοδοσία του προσωπικού, το σύνολο των λειτουργιών και δομών του Δήμου;
  • Πώς τοποθετούνται με δεδομένη την ουσιαστική χρεοκοπία του Δήμου απέναντι στην πρόταση των Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης, προκειμένου τα 131 εκατ. Ευρώ χρέος(προέρχονται κυρίως από τις ασφαλιστικές εισφορές που δεν πλήρωνε το κράτος) να συνυπολογιστούν με τα 180 εκατομμύρια που οφείλει η κεντρική Διοίκηση στον Πειραϊκό λαό από τους παρακρατηθέντες πόρους; Βέβαια τα κόμματα και οι παρατάξεις στην ΚΕΔΕ του κ. Μιχαλολιάκου και του κ. Δρίτσα έχουν ήδη τοποθετηθεί με την συμφωνία τους για κούρεμα του 80%.
  • Πώς τοποθετούνται απέναντι στο πρόβλημα της ημερομηνίας λήξης προγραμμάτων όπως το «βοήθεια στο σπίτι», ΚΔΑΠ, ΜΕΑ… που καλύπτουν ανάγκες ανακούφισης ατόμων με ιδιαίτερα προβλήματα;
  • Πώς τοποθετούνται απέναντι στην πρότασή μας ότι ανάπτυξη για τις ανάγκες και τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού που μπορεί να δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας αποτελούν:
Η πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία και τα σχολεία, για να καλυφθούν τα κενά, τα έργα αντισεισμικής προστασίας στα δημόσια κτίρια (Σχολεία, νοσοκομεία, υπηρεσίες κλπ), τα μέτρα αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας, οι οικιστικές παρεμβάσεις ανάπλασης σε περιοχές όπως Καμίνια, Μανιάτικα, μικρός Καραβάς , Πειραϊκή κλπ., δημιουργία εκτεταμένου δικτύου βρεφικών, παιδικών σταθμών, αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών…..
  • Πώς τοποθετούνται απέναντι στην πρόταση για όλα τα παραπάνω να διεκδικηθούν πόροι από την κεντρική διοίκηση που έχει πληρώσει ο Πειραϊκός λαός και όχι από νέα τέλη και φοροεπιδρομή ή ξεπούλημα της περιουσίας του Πειραϊκού λαού μέσα από ΣΔΙΤ και άλλα παρόμοια εφευρήματα;
  • Πώς τοποθετούνται απέναντι στην πρόταση για μείωση των ανταποδοτικών τελών στο 50% για την κατοικία και τις μικροεπιχειρήσεις, κατάργηση των τελών για τους ανέργους με ταυτόχρονη αύξησή τους στις μεγάλες επιχειρήσεις;
Το σύνολο των προτάσεών μας βρίσκεται στα προεκλογικά μας φυλλάδια και τις παλεύουμε καθημερινά στο κίνημα.

Φίλοι και φίλες σ/σες και σ/φοι
Το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με το κριτήριο της ψήφου του Λαού του Πειραιά, ο οποίος πρέπει να τοποθετηθεί απέναντι σε κάθε υποψηφιότητα και να κρίνει αν οι θέσεις του κάθε συνδυασμού υπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες ή τις αντιστρατεύονται.
  • Γι’ αυτό τον καλούμε να ψηφίσει με βάση τα πραγματικά ταξικά του συμφέροντα. Να απαντήσει και με την ψήφο του στην επίθεση που δέχεται από το μεγάλο κεφάλαιο, την Ε.Ε., το πολιτικό τους προσωπικό στους Δήμους, τις περιφέρειες και την ευρωβουλή και τα τσιράκια του συστήματος την φασιστική – εγκληματική Χρυσή Αυγή.
  • Στο επόμενο διάστημα Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας το μήνυμα και τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ να φτάσουν σε κάθε χώρο δουλειάς σε κάθε λαϊκό σπίτι
  • Ψηφίζουμε ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ!! Είναι Εγγύηση ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα, αταλάντευτα στην υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων.



ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ: ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ



ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ




ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 57 ΜΕΛΟΣ Κ.Ε. ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ






ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

α/α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1 ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 32 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
2 ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 63 ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
3 ΒΑΛΕΡΓΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 20 ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΣΟΕΕ
4 ΒΕΡΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 32 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ
5 ΓΑΒΡΙΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 35 ΗΘΟΠΟΙΟΣ
6 ΓΑΡΓΑΛΑΚΟΥ ΡΟΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 30 ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
7 ΓΟΥΡΟΥΝΤΗ ΑΝΘΗ ΧΡΗΣΤΟΣ 51 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
8 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 56 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΜΜΟΒΟΛΙΣΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ, ΑΝ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΟ Ε.Κ.ΠΕΙΡΑΙΑ
9 ΔΗΜΟΥΛΕΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 51 ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
10 ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 35 ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Ε.Κ.ΠΕΙΡΑΙΑ
11 ΕΥΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 67 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ "ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ"
12 ΖΟΓΚΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ 50 ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
13 ΚΑΛΑΡΟΥΤΑΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 58 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΤΖΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
14 ΚΑΠΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 48 ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
15 ΚΑΡΔΑΣΗ ΑΡΤΕΜΙΣ-ΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 25 ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
16 ΚΑΡΙΑΤΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΙΣΑΑΚ 68 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ
17 ΚΟΚΟΒΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 50 ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
18 ΚΟΝΤΑΞΙΔΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 34 ΣΥΝΤΗΡΗΤΡΙΑ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ
19 ΚΟΝΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 47 ΑΝΕΡΓΟΣ
20 ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΟΣ 52 ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΗ
21 ΚΟΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 32 ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
22 ΚΥΖΙΛΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΛΕΑΝΘΗΣ 39 ΔΑΣΚΑΛΑ
23 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 53 ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
24 ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 35 ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε.ΣΥ.Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ
25 ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 55 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΕΕΔΥΕ
26 ΛΕΚΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 35 ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
27 ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 45 ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, B' Γραμματεας της Π.Ε.Μ.Ε.Ν.
28 ΜΑΛΑΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 30 ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
29 ΜΕΪΜΑΡΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 57 ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
30 ΜΟΥΡΓΟΥ ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 22 ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Ο.Δ.Ε. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
31 ΜΟΦΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 51 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ, Γ.Γ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΚΑΛΛΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
32 ΜΥΛΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 52 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ Ο.Λ.Π.
33 ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ 73 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
34 ΞΕΚΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 49 ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
35 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 47 ΛΟΓΙΣΤΗΣ
36 ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 66 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
37 ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 54 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ
38 ΠΑΠΑΔΕΑ ΙΩΑΝΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 34 ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
39 ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΣ 34 ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ "ΒΥΡΩΝΑΣ" , ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
40 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΙΩΝΑΣ) ΜΙΧΑΗΛ 29 ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
41 ΠΑΤΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 27 ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
42 ΠΕΡΑΜΑΤΖΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 30 ΛΟΓΙΣΤΗΣ
43 ΠΕΡΔΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 28 ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ
44 ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 59 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ του Ε.Μ.Π.
45 ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΛΕΟΝΤΙΟΣ 57 ΑΝΕΡΓΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ"
46 ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΩΤΗΡΙΟΣ 72 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ - ΠΟΙΗΤΡΙΑ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ
47 ΠΟΛΛΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 28 ΝΑΥΠΗΓΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
48 ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΙΟΥ 38 ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
49 ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 61 ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ., ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
50 ΠΟΤΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ 62 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΨΥΚΤΙΚΟΣ
51 ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 24 ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
52 ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 32 ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. Ε.Κ.ΠΕΙΡΑΙΑ
53 ΡΕΣΒΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 44 ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ
54 ΡΟΔΙΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 35 ΑΝΕΡΓΗ
55 ΣΑΒΒΙΔΗ-ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 26 ΑΝΕΡΓΗ
56 ΣΑΛΠΕΑΣ ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 36 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
57 ΣΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 68 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΛΑΪΟΣΑΠΟΥΝΟΡΓΟΠΟΙΩΝ
58 ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΡΗΣΤΟΣ 58 ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
59 ΣΟΥΡΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 48 ΑΝΕΡΓΗ
60 ΣΤΑΦΕΤΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 56 ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
61 ΣΤΕΦΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ 54 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΗΛΟΣ
62 ΤΖΑΒΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 56 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
63 ΤΖΑΤΖΑΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 39 ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ
64 ΤΖΕΡΜΠΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΕΤΡΟΣ 36 ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
65 ΤΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑΣ 33 ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΗΣ, ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
66 ΤΟΥΣΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 31 ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
67 ΤΡΙΚΑΜΗΝΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΠΕΤΡΟΣ 67 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΗΛΟΣ
68 ΤΣΑΠΕΛΑ ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 55 ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
69 ΤΣΙΜΠΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ ΛΕΟΝΤΙΟΣ 59 ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε. ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ε.Μ.Ε.Ν., ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. της ΠΝΟ
70 ΤΣΟΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ 26 ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΑΝΕΡΓΗ
71 ΧΑΡΑΛΑΜΠΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 26 ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΕΙ, ΑΝΕΡΓΟΣ
72 ΨΑΡΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 50 ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗΣ

ΑΘΗΝΑ 24/4/2014 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ