Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21/11/12

28η Διεθνή Τουριστική Έκθεση

Ο Δήμος Πάργας θα έχει δυναμική παρουσία στην 28η Διεθνή Τουριστική Έκθεση PHILOXENIA 2012, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο Εκθεσιακό χώρο της HELEXPO από 22 έως 25 Νοεμβρίου.

Ο Δήμαρχος κος Αθανάσιος Λιόλιος και η Πρόεδρος επιτροπής τουριστικής ανάπτυξης& προβολής του Δήμου κα. Ελένη Κολιοφώτη σας προσκαλούν στην συνέντευξη τύπου το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 12 στο περίπτερο 13 στο stand 27.
Θα ανακοινώσουν α) τις νέες προτάσεις για κοντινές αποδράσεις με δελεαστικά πακέτα από τα ξενοδοχεία της περιοχής β) τις δυνατότητες του τόπου μας ως μαθητικός- εκ/κός-ψυχαγωγικός προορισμός και γ) τη στρατηγική της τουριστικής επιτροπής για την προβολή  και προώθηση του Δ. Πάργας.
Πληροφοριακά σας ενημερώνουμε ότι σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα λειτουργεί μπουφέ δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν τοπικά προϊόντα και θα δοθούν αναμνηστικά δώρα (συσκευασίες λαδιού, σαπουνιών, αρωματικών βοτάνων, μελιού κ.α.)
Επίσης, 14 επιχειρηματίες, διαθέτουν τα ξενοδοχεία τους σε 14 ζευγάρια για δωρεάν 3ήμερες διακοπές στον τόπο μας, κατόπιν συμμετοχής & κλήρωσης.
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας δούμε από κοντά και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά με έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε στο τηλ. 6948941888 & στο E-mail: el.koliofoti@hotmail.gr