Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1/7/11


Κορυφώθηκαν χθες οι εορταστικές εκδηλώσεις του μεγάλου Πανηγυριού των Αγίων Αποστόλων στην Δημοτική Κοινότητα Σοχού. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς το απόγεμα στο «αλώνι» για να παρακολουθήσει τους αγώνες πάλης με τα «κισπέτια», πάντα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής που συνόδευε και «συντόνιζε» τις κινήσεις των παλαιστών.



Αθλητές από την Ελλάδα, τα Σκόπια, τη Βουλγαρία και την Τουρκία προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα αλλά και αγωνία στο κοινό που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα όπου αναδείχτηκε και ο τελικός νικητής των αγώνων.

Από πολύ νωρίς το απόγεμα, παρόντες στο στάδιο «Μενέλαος Βασιλικός» ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αστέριος ΣΙΣΚΟΥΔΗΣ, Γιώργος ΤΟΥΛΟΥΠΙΔΗΣ, Αθανάσιος ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ και Γιώργος ΜΗΤΤΑΣ, οι Πρόεδροι της ΔΗ.Κ.Ε.Λ, της Δ.Ε.Υ.Α.Λ και του Νομικού (ΥΚΠΑΑΠ), κ.κ. ΣΕΠΙΑΔΗΣ Γιώργος, ΤΕΡΖΑΚΗΣ Σταύρος και ΔΕΡΓΙΑΝΛΗΣ Στυλιανός αντίστοιχα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. ΑΪΒΑΤΖΙΔΗΣ Παντελής, ΚΟΛΑΣΙΔΗΣ Ιωάννης, ΜΙΣΧΟΠΟΥΛΟΣ Απόστολος, ΖΑΧΑΡΕΓΚΑΣ Ζαχαρίας, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης και ΠΑΣΧΟΣ Παντελής, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σοχού κ. ΛΕΤΣΙΟΣ, Λαγκαδά κ. ΜΟΣΧΙΔΗΣ και Τοπικοί Σύμβουλοι.

Επίσημοι προσκεκλημένοι ο πρόξενος του Γενικού Προξενείου της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη κ. ΧΑΡΙΖΑΝΩΦ, η Περιφερειακή Σύμβουλος εντεταλμένη για την ενότητα Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννα ΤΖΑΚΡΗ, ο επίσης Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Σοχού κ. ΠΑΠΑΣ Θεοφάνης και οι πρώην Δήμαρχοι Σοχού κ.κ. Καρακόλης Παναγιώτης και ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ.

Με τη λήξη των αγώνων ο Δήμαρχος Λαγκαδά συνεχάρη και απένειμε τα έπαθλα στους νικητές, ενώ ευχαρίστησε τους αθλητές, την οργανωτική επιτροπή και τους επικεφαλής της διοργάνωσης Δημοτικούς Συμβούλους κ. Μισχόπουλο, κ. Ζαχαρέγκα, το Τοπικό Συμβούλιο και τους φορείς της πόλης για την άρτια διοργάνωση, ενώ υποσχέθηκε πως του χρόνου το «πανηγύρι» των Αγίων Αποστόλων του Σοχού θα είναι ακόμη καλύτερο.