Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22/7/11

Με αφορμή την υπόθεση διαφθοράς στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:



«Χρειάστηκαν μόλις 7 μήνες για να πληγεί η αξιοπιστία του Ιδρύματος Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, με ενέργειες που εκθέτουν τη νέα δημοτική αρχή.

Τα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι πρωτοφανή και επιπρόσθετα προκαλούν γιατί αφορούν το ευαίσθητο κομμάτι των απόρων και των αστέγων.

Ελπίζουμε ότι κάποιοι θα θυμηθούν αυτό που είχαμε πρόσφατα πει, σε όσους κατηγορούσαν εμάς για υποτιθέμενα σκάνδαλα, ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ότι η λάσπη πάντα επιστρέφει πίσω στα πρόσωπα εκείνων που την πετάνε»

Λυπάμαι μόνο για το πλήγμα που υπέστη η ιστορία της μεγαλύτερης κοινωνικής δομής της Ελλάδας στην αυτοδιοίκηση, για την οποία δουλέψαμε σκληρά επί 4 χρόνια»