Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13/4/11

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ





Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα τον έλεγχο της αγοράς εν όψει του Πάσχα, σήμερα στις 11 το πρωί, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες Ανάπτυξης Ε. Φωτόπουλος και Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δ. Ευθυμιάδης, οι εντεταλμένοι περιφερερειακοί σύμβουλοι Φ. Παππάς, Α. Πορφυριάδου, Θ. Αποστολίδης και ο Διευθυντής του ΕΦΕΤ στη Θεσσαλονίκη Ν. Τράιος, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκε το θέμα του καλύτερου δυνατού συντονισμού όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, ώστε να διασφαλιστεί με εντατικούς και συνεχείς ελέγχους η ποιότητα των προϊόντων που θα διατεθούν προς κατανάλωση στην πασχαλινή αγορά.