Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18/2/11

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ





Τον Δήμαρχο Γερμασόγειας της Κύπρου κ. Ανδρέα Γαβριηλίδη δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, στις 2 το μεσημέρι, στο γραφείο του στην Περιφέρεια.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκε το ζήτημα της διοικητικής μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη» και των προβλημάτων που ανακύπτουν στη μεταβατική αυτή περίοδο. «Στήριξα και στηρίζω τον Καλλικράτη. Δυστυχώς όμως η μετάβαση από τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση στην περιφερειακή δεν είναι ομαλή», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, κάνοντας λόγο για τα κενά του «Καλλικράτη».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Γερμασόγειας Ανδρέας Γαβριηλίδης συνεχάρη τον κ. Ψωμιάδη για την εκλογή του στη θέση του πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

«Προχωρούμε με γοργά βήματα και στην Κύπρο για μια ανάλογη διοικητική μεταρρύθμιση», σημείωσε ο κ. Γαβριηλίδης. «Όμως τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο οι κεντρικές κυβερνήσεις πρέπει να ενισχύσουν οικονομικά τις τοπικές αυτοδιοικήσεις. Διαφορετικά, κάθε Καλλικράτης είναι καταδικασμένος», πρόσθεσε.