Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15/1/11

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ www.antiracismfascism.org ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα, 14 Γενάρη 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ του ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,
συντονιστή της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, δημοτικού σύμβουλου Αθηναίων με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας. «Πάνω από 180 καλλιτέχνες έχουν υπογράψει ενάντια στο παρακράτος και τα φασιστοειδή»: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΡΑΣ, σκηνοθέτης. Τη στήριξή του δήλωσε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ.





Αύριο Σάββατο 15 Γενάρη θα πραγματοποιηθεί αντιρατσιστικό-αντιφασιστικό συλλαλητήριο διοργανωμένο από την ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή , τους φοιτητικούς συλλόγους,, μεταναστευτικές κοινότητες, τις επιτροπές των Ιρανών, Αφγανών και Παλαιστίνιων Πολιτικών Προσφύγων και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είναι απάντηση στην επίθεση της κυβέρνησης που φτιάχνει φράχτη στον Έβρο, στρατόπεδα συγκέντρωσης και επίσης ενάντια στις φασιστικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής που με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ εντείνονται αυτό το διάστημα και κλιμακώνονται αύριο με κάλεσμα φασιστικής αντι-συγκέντρωσης. Εμείς λοιπόν αύριο οργανώνουμε συλλαλητήριο στις 2μμ στα Προπύλαια, ολοήμερη δράση στον Άγιο Παντελεήμονα και στις 4μμ οι καλλιτέχνες μας θα έχουν μια συναυλία και διάφορες άλλες καλλιτεχνικές δράσεις.

Ο φράχτης στον Έβρο συμβολίζει μια απάνθρωπη ρατσιστική πολιτική η οποία οδηγεί σε δολοφονίες μεταναστών που δεν ανεχόμαστε σε αυτή τη χώρα.

Θέλουμε τα σύνορα στον Έβρο και στο Αιγαίο να είναι σύνορα αλληλεγγύης. Γέφυρες ανάμεσα στους λαούς.

Αυτή τη στιγμή τα σύνορα αυτά είναι σύνορα που τα περνάνε στρατοί του ΝΑΤΟ και της ΕΕ,. Σύνορα που τα περνάνε ελεύθερα επιχειρηματίες που ρημάζουν τις χώρες της Βαλκανικής, την Βουλγαρία, την Τουρκία, την Ελλάδα για τα δικά τους συμφέροντα.

Γι' αυτό και εμείς δεν δεχόμαστε την ίδια ώρα που υπάρχουν ανοιχτά σύνορα για την τρόικα την ΕΕ και το ΔΝΤ, την ίδια ώρα τα θύματα αυτών των πολιτικών, οι κατατρεγμένοι πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Πακιστάν και την Παλαιστίνη να αντιμετωπίζουν ηλεκτροφόρα καλώδια.

Προσβάλουνε την αξιοπρέπεια, προσβάλουν την παράδοση της αλληλεγγύης και των αγώνων που έχει δώσει ο ελληνικός λαός και όλοι οι λαοί των Βαλκανίων. Οι λαοί της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Κύπρου που έχουν δείξει αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, ιδιαίτερα αυτούς από την Παλαιστίνη.

Οι άνθρωποι που υποφέρουν από τις πολιτικές των κυβερνήσεων, τις πολιτικές του μνημονίου, της λιτότητας και της ανεργίας. Αυτοί οι άνθρωποι, εργαζόμενοι και νεολαία είναι που συμμετέχουν στα μαζικά συλλαλητήρια τα οποία κάνουμε. Η μόνη διέξοδος για εμάς είναι να εμποδίσουμε τις πολιτικές της Τρόικα και των τραπεζιτών και γι' αυτό ζητάμε από τα εργατικά συνδικάτα να κλιμακώσουν άμεσα τη δράση με απεργίες διαρκείας, όπως γίνεται αυτές τις μέρες με τις συγκοινωνίες. Γιατί αν διαλύσουν αυτή τη συλλογική δύναμη των εργατών το μόνο που θα περάσει είναι η απελπισία. Θα είναι να μοιραστούμε τα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι των πλούσιων, που πάνω στις πλάτες μας κάνουν γλέντια, μεγάλες δεξιώσεις στα πολυτελή ξενοδοχεία με τον πιο προκλητικό τρόπο την ίδια ώρα που φέρνουν την Τρόικα για να μας πει πως δεν υπάρχουν λεφτά.

Λεφτά υπάρχουν, απέραντος πλούτος σε όλο τον πλανήτη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, χώρα στην οποία π.χ. το εφοπλιστικό κεφάλαιο κατέχει την πρώτη θέση στον πλανήτη. Μετακινεί τα εμπορεύματα των επιχειρήσεων όλου του κόσμου θησαυρίζοντας, αλλά από άποψη φορολογίας οι εφοπλιστές δεν δίνουν ούτε ένα ευρώ. Οι τραπεζίτες, και στην Ελλάδα, κατακλέβουν τα δάνεια που δίνει ο μηχανισμός διάσωσης παίρνοντας χρήματα με επιτόκιο 1% και δανείζοντας το ελληνικό δημόσιο με 5%, 6% ή και παραπάνω. Είναι η απόλυτη ληστεία. Είναι εγκληματίες, κλέβουν τα πάντα. Τον μόχθο των απλών εργαζόμενων για να συνεχίσουν να κερδίζουν.

Γι' αυτό και η κλιμάκωση των αγώνων μας είναι η μόνη ελπίδα.

Σε αυτούς του απλούς ανθρώπους, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, που έχουν περάσει τα πάνδεινα για να βρίσκονται εδώ, μια σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση, αυτή του ΠΑΣΟΚ, έρχεται να ακολουθήσει απέναντί τους τις πιο απάνθρωπες πολιτικές, ίδιες και χειρότερες από αυτές που ακολουθεί o Μπερλουσκόνι και ο Σαρκοζί, τέτοιες που να θυμίζουν τον Χίτλερ.

Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τα τείχη θυμίζουν τα τρένα των Εβραίων που έφυγαν από τη Θεσσαλονίκη στην κατοχή με χιλιάδες ανθρώπους και δεν γύρισαν ποτέ. Θυμίζουν τα ξερονήσια και τους τόπους μαρτυρίου των χιλιάδων αγωνιστών του εμφυλίου. Εμείς λέμε πως δεν θέλουμε να γυρίσουμε ποτέ ξανά σε αυτές τις μαύρες εποχές. Ποτέ ξανά στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Γι’ αυτό και αύριο οι δημοκράτες πολίτες αυτής της χώρας θα απαντήσουν μαζικά απέναντι σε όλες αυτές τις φασιστικές προκλήσεις και θα διαδηλώσουν κατά χιλιάδες τόσο στο συλλαλητήριο και την πορεία από τα Προπύλαια στις 2μμ, όσο και στην μεγάλη συναυλία στον Αγ. Παντελεήμονα στις 4μμ με δεκάδες μουσικούς και την έκκληση των εκατοντάδων καλλιτεχνών που έχουν υπογράψει την δήλωση συμπαράστασης ενάντια στους Χρυσαυγίτες και στα κάθε είδους φασιστοειδή.







ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Έκκληση κινηματογραφιστών προς τον πνευματικό κόσμο

Οι μετανάστες, που εδώ και μια εικοσαετία έχουν τροφοδοτήσει με τους "διαφορετικούς" πολιτισμούς τους εκτός των άλλων (πρότερη οικονομική ανάπτυξη, φροντίδα παιδιών και ηλικιωμένων, ξαναζωντάνεμα υπαίθρου κλπ) και το ελληνικό σινεμά, σήμερα δοκιμάζονται ανελέητα. Εξοντώνονται στα γκέτο της Πλατείας Αττικής και του Αγίου Παντελεήμονα, ηθικά και σωματικά, από Χρυσαυγίτες και πάσης φύσεως φασιστοειδή, που καλύπτονται κάτω από την ετικέτα "Κάτοικοι της περιοχής" κι έχουν την απροκάλυπτη προστασία της Αστυνομίας. Το αίμα ρέει κάθε βράδυ από οργανωμένους ξυλοδαρμούς με ρόπαλα, επειδή άνθρωποι έχουν κάνει το λάθος να περάσουν από τις παρυφές της πλατείας για να πάνε στα σπίτια τους. Οι άνθρωποι της τέχνης και του πνεύματος θεωρούμε χρέος μας να καταθέσουμε επώνυμα την επιθυμία μας να διαλυθεί το σκοτάδι του παρακράτους. Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες είναι ανυπεράσπιστοι και υπό διωγμό, αλλά περισσότερο ανυπεράσπιστη και υπό διωγμό, χωρίς καμιά υπερβολή, είναι η δημοκρατία. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μοιάζει σαν μαύρη κωμωδία. Η Αθήνα φλέγεται. Ας τοποθετηθούμε πριν θρηνήσουμε θύματα. Οι περιστάσεις απαιτούν ταχύτητα δράσης. Η συλλογή αυτών των υπογραφών ας είναι ένα ξεκίνημα.

Τη στήριξή του στη διαδήλωση και την παρουσία του σε αυτή δήλωσε πριν από λίγο και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας Γιώργος Αμυράς.


Αλφαβητικός κατάλογος ονομάτων υπογραφόντων ηθοποιών-σκηνοθετών-ανθρώπων του θεάματος

ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ




Labot-Χαραλαμπόπουλος
Νίκος
Σκηνοθέτης




Αγαθαγγελίδου
Μαρίνα
Θεατρολόγος-Μεταφράστρια



Αγγελάκος
Κυριάκος
Σκηνοθέτης




Αγγελίδη
Αντουανέττα
Σκηνοθέτις




Αγρίτη
Μάρω
Ηθοποιός





Αδαμόπουλος
Αναστάσιος
Ταινιοθήκη της Ελλάδος



Αθανίτη
Όλγα
Ηθοποιός





Αλεξανδράκη
Ελένη
Σκηνοθέτις-Παραγωγός



Αλεξανδρής
Δημήτρης
Ηθοποιός





Αλικάκη
Μυρτώ
Ηθοποιός





Αναλυτή
Χριστίνα
Νηπιαγωγός




Ανανιάδη
Νεφέλη
Ηθοποιός





Αναστασίου
Μιχάλης
Σκηνοθέτης




Αναστασόπουλος
Ηλίας
Συνθέτης





Άνθης
Μιχαήλ
Ηθοποιός





Αντουλινάκη
Μαρίνα
Ηθοποιός





Αντωνίου
Δημήτρης
Ηθοποιός





Αξελός
Ρήγας
Ηθοποιός





Αράπογλου
Δήμητρα
Σκηνοθέτις




Αρβανίτη
Μπέττυ
Ηθοποιός





Αρβανιτίδης
Λουκάς
CREATIVE DIRECTOR



Αριστομενόπουλος
Μιχάλης






Ασημομύτης
Νίκος
Οινοποιός





Βαλακίτση
Πέμη
Διεθνολόγος




Βάλβη
Αγγελική
Εικαστικός




Βαλντέν
Ρέα
Σκηνοθέτις




Βασαρδάνης
Κώστας
Ηθοποιός





Βασιλαντωνάκη
Στέλλα
Σεναριογράφος




Βασιλείου
Χριστίνα
Χημικός





Βασιλείου
Λαέρτης
Ηθοποιός





Βάσσος
Δημήτρης
Ιστορικός τέχνης




Βαφειάδης
Χάρης
Σκηνοθέτης




Βερβενιώτη
Τ.
ιστορικός





Βερέμης
Τάκης
Παραγωγός




Βήχου
Μαρίνα
Δημοσιογράφος




Βιανέλλης
Φρέντυ
Σκηνοθέτης




Βιλελμίνα Κατερίνα
Ηθοποιός





Βλασταράς
Φάνης
Φωτογράφος




Βλασταράς
Βασίλης
Εικαστικός-Λέκτορας ΑΣΚΤ



Βλάχου
Ελένη
Συγγραφέας




Βολιώτη
Βίκυ
Ηθοποιός





Βούλγαρη
Κωνσταντίνα
Σκηνοθέτις




Βούλγαρης
Παντελής
Σκηνοθέτης




Βούπουρας
Χρήστος
Σκηνοθέτης




Γαϊτανάρος
Παναγιώτης
Τοπογράφος




Γαϊτανίδης
Γιάννης
Σκηνοθέτης




Γέρου
Κάτια
Ηθοποιός





Γεωργαλάκη
Ειρήνη
Ηθοποιός





Γεωργίου
Χρίστος
Σκηνοθέτης




Γεωργοβασίλη
Σοφία
Ηθοποιός





Γιαννακάκης
Ηλίας
Σκηνοθέτης




Γιάνναρης
Κωνσταντίνος
Σκηνοθέτης




Γιατζουζάκης
Δημήτρης
Σκηνοθέτης




Γιούργου
Λάγια
Σκηνοθέτις




Γκανάσου
Τζούλια
Συγγραφέας




Γκουζούρης
Μιλτιάδης
Οικονομολόγος-Επικοινωνιολόγος


Γλύκα
Μαρία
Εικαστικός




Γουλιώτη
Στεφανία
Ηθοποιός





Γυπαράκης
Κωνσταντίνος
Συγγραφέας




Δανιγκέλης
Σωτήρης
ΑΣΟΕΕ





Δανόπουλος
Κλεάνθης
Σκηνοθέτης




Δαφέρμου
Κατερίνα
Δημοσιογράφος




Δερλερέ
Μυρτώ
Ιδιωτική υπάλληλος




Δημητρακοπούλου
Έλενα






Δημητρίου
Ηλίας






Εμμανουήλ
Χάρης
Ηθοποιός





Εξάρχου
Σοφία
Σκηνοθέτις




Ευαγγελάκου
Κατερίνα
Σκηνοθέτις




Ευείδη
Τζόις
Ηθοποιός





Ζαγοραίου
Φρόσω
Ηθοποιός





Ζαρούλια
Μαριλένα
Λέκτορας





Ζαχαράκης
Χρήστος
Σκηνοθέτης




Ζουγανέλη
Βανέσσα
Σκηνοθέτις-Παραγωγός



Ζουρούδης
Δημήτρης
Ζωγράφος





Ηλιοπούλου
Βασιλική
Σκηνοθέτις




Θεοδωράκη
Στέλλα
Σκηνοθέτις




Θεοδωρόπουλος
Βαγγέλης
Σκηνοθέτης




Θεοδώρου
Δημήτρης
Ηθοποιός





Ιγγλέση
Ειρήνη
Ηθοποιός





Καζάκας
Κώστας
Ηθοποιός





Κακούρου-Χρόνη
Γεωργία
Επιμελήτρια Εθνικής Πινακοθήκης


Καλαΐτη
Πατρίτσια
Ποιήτρια-Λέκτορας Φιλοσοφίας



Καλαμπάκας
Βαγγέλης
Σκηνοθέτης




Καλλέ
Φωτεινή
Εικαστικός




Καλλιμάνη
Μαρία
Ηθοποιός





Καλλιμάνη
Γιώτα
Χορεύτρια





Καλογεροπούλου
Ξένια
Ηθοποιός





Καμινάρη
Εύα
Ηθοποιός





Κανελλάκη
Βίκυ
Τηλεοπτική παραγωγός



Κανελλοπούλου
Μαρία
Ηθοποιός





Καπινιάρης
Γιώργος
Ηθοποιός





Καραγιάννης
Σταύρος
Ηθοποιός





Καραζήσης
Ακύλας
Ηθοποιός





Καρακέπελης
Χρήστος
Σκηνοθέτης




Καραμαγγιώλης
Μενέλαος
Σκηνοθέτης




Καραμπέτη
Καρυοφυλλιά
Ηθοποιός





Καραντινάκης
Γρηγόρης
Σκηνοθέτης




Καραπαναγιώτης
Νίκος
Σκηνοθέτης




Καρβούνη
Κόρα
Ηθοποιός





Καρδαράς
Αλέξης
Σκηνοθέτης




Καρυπίδης
Γιώργος
Σκηνοθέτης




Καρυστιάνη
Ιωάννα
Συγγραφέας




Καταχανάς
Λευτέρης
Ηθοποιός





Κατζουράκης
Κυριάκος
Εικαστικός-Σκηνοθέτης



Κατή
Λίλη
Καθηγήτρια




Κατσαντώνη
Νίκη
Δημοσιογράφος




Καφετζόπουλος
Αντώνης
Ηθοποιός-Σκηνοθέτης



Κερσανίδης
Άκης
Σκηνοθέτης




Κίτσου
Μαρία
Ηθοποιός





Κλωνάρης
Θάνος
Εικαστικός




Κοβότσος
Άγγελος
Σκηνοθέτης




Κόκκιου
Γεωργία
Ηθοποιός





Κόκκορης
Στάθης
Ηθοποιός





Κοκκορού
Παναγιώτα
Σκηνογράφος-Ενδυματολόγος



Κοντάκος
Βαλερί
Σκηνοθέτις-Παραγωγός



Κοντογεώργου
Έφη
Εικαστικός




Κοντογιάννης
Φοίβος






Κοράκης
Κώστας
Ηθοποιός





Κορδέλλας
Γιώργος
Σκηνοθέτης




Κορεξενίδης
Σίμος






Κορνήλιος
Νίκος
Σκηνοθέτης




Κόρρα
Στέρη
Δικηγόρος




Κόρρας
Γιώργος
Σκηνοθέτης




Κοσμόπουλος
Βασίλης
Σκηνοθέτης-Παραγωγός



Κοσσυφίδου
Ελένη
Παραγωγός οπτικοακουστικών έργων


Κοτανίδης
Γιώργος
Ηθοποιός





Κοτρώνη
Κ.






Κοτσοβού
Νατάσα
Ηθοποιός





Κουκουβιτάκης
Στέλιος
Σκηνοθέτης




Κουλούρη
Αλεξάνδρα
Ηθοποιός





Κούνα
Έλλη






Κουνάδη
Ελίτα
Ηθοποιός





Κουνενής
Νίκος
Συγγραφέας-Κριτικός λογοτεχνίας


Κουρής
Νίκος
Ηθοποιός





Κούτρας
Πάνος
Σκηνοθέτης-Παραγωγός



Κρασανάκης
Στέλιος
Σκηνοθέτης-Ψυχίατρος



Κυριακίδης
Αχιλλέας
Σκηνοθέτης-Συγγραφέας



Κωνσταντάτος
Μιχάλης
Σκηνοθέτης




Κωνσταντάτου
Εύη
Φυσικός





Κωνσταντινάκου
Κατερίνα






Κώνστας
Γιώργος
Σκηνοθέτης




Κωστελένος
Θρασύβουλος
Πολιτικός μηχανικός




Λάμη
Νίκη
Ηθοποιός





Λαμπρινός
Φώτος
Σκηνοθέτης




Λαμπρόπουλος
Κώστας
Ζωγράφος





Λεοντάρης
Γιάννης
Σκηνοθέτης-Πανεπιστημιακός



Λέχου
Κατερίνα
Ηθοποιός





Λιανός
Περικλής
Ηθοποιός





Λιβαθηνός
Στάθης
Σκηνοθέτης




Λιβανού
Αμάντα
Παραγωγός




Λιονάκης
Χριστόφορος
Ποιητής





Λουδάρος
Αντώνης
Ηθοποιός





Λουλές
Βασίλης
Σκηνοθέτης




Λυκιαρδόπουλος
Γιώργος
Παραγωγός




Λυμπεροπούλου
Μάγια
Ηθοποιός-Σκηνοθέτις




Μακρής
Κωνσταντίνος
Ηθοποιός





Μακρής
Γιώργος
Σεναριογράφος-Ηθοποιός



Μαλακάτα
Ανδρομάχη
Δικηγόρος-Μεταφράστρια



Μανιτσίδου
Λυδία
Αρχιτέκτων




Μαντά
Μαργαρίτα
Σκηνοθέτις




Μαούνης
Αντώνης
Αρχιτέκτων




Μαραγκουδάκη
Λίλα
Εικαστικός




Μαργαρίτης
Θανάσης
Βιολόγος





Μαρκοπούλου
Γιολάντα
Σκηνοθέτις




Μασκλαβάνου
Δώρα
Ηθοποιός-Σκηνοθέτις




Μαυρογιώργου
Κατερίνα
Ηθοποιός





Μαυροματάκης
Μανώλης
Ηθοποιός





Μαυρόπουλος
Δημήτρης
Ηθοποιός





Μέλλιου
Πόπη
Φωτορεπόρτερ




Μεντή
Νένα
Ηθοποιός





Μεράντζας
Δημήτρης
Ζωγράφος-Γλύπτης




Μερμήγκης
Σταύρος
Ηθοποιός





Μερτίρη
Ανδρονίκη
Ηθοποιός





Μιχαλάρης
Μαρσέλ
Σκηνοθέτης




Μιχαλοπούλου
Λουκία
Ηθοποιός





Μοσχοχωρίτου
Όλγα
Κριτικός θεάτρου




Μουζακίτης
Γιώργος
Σκηνοθέτης




Μπαζάκα
Θέμις
Ηθοποιός





Μπακογιαννόπουλος
Γιάννης
Δημοσιογράφος




Μπάμπουλης
Δημήτρης
Εικαστικός




Μπατή
Μαρία
Γεωπόνος





Μπίγιου
Έρρικα
Ηθοποιός





Μπουγιούκας
Γιάννης
Σκηνοθέτης




Μπουζικάκος
Θοδωρής
Ηθοποιός





Μπούκλη
Νάνσυ
Ηθοποιός





Μπρέμπου
Γωγώ
Ηθοποιός





Νερατίνι
Προμηθέας
Ηθοποιός





Νιζήρης
Στέργιος
Σκηνοθέτης




Νικολοπούλου
Δήμητρα
Σκηνοθέτις




Ντάγιος
Άρης
Διαφημιστικός παραγωγός



Ντούζα
Μαρία
Σκηνοθέτις




Ντούμα
Εκάβη
Ηθοποιός





Ξανθόπουλος
Γιάννης
Σκηνοθέτης




Οικονομίδου
Ράνια
Ηθοποιός





Οικονόμου
Μιχάλης
Ηθοποιός





Οκαλιόβα
Σύλβια
Συγγραφέας




Ορκοπούλου
Βασιλική
Ηθοποιός





Παλαιοχωρίτης
Δημήτρης
Ηθοποιός





Παναγιωτίδης
Άλκης
Ηθοποιός





Παναγιωτόπουλος
Νίκος
Συγγραφέας-Σεναριογράφος



Παναγιωτοπούλου
Πένυ
Σκηνοθέτις




Παναγιώτου
Ελένη
Ηθοποιός





Πανοηλίας
Σπύρος
Ιδιωτικός υπάλληλος




Παντελάκη
Αλεξάνδρα
Ηθοποιός





Παντελιάς
Δημήτρης
Σκηνοθέτης




Παντοπούλου
Έλενα
Παιδαγωγός




Παπαγεωργίου
Μάριος
Σκηνοθέτης-Σεναριογράφος



Παπαγεωργίου
Θανάσης
Σκηνοθέτης-Ηθοποιός



Παπαγιάννης
Γιάννης
Συγγραφέας




Παπαδημητράτος
Μάκης
Ηθοποιός-Σκηνοθέτης



Παπαδημητρόπουλος
Αργύρης
Σκηνοθέτης




Παπαδόπουλος
Δημοσθένης
Ηθοποιός





Παπαδόπουλος
Κώστας
Σεναριογράφος




Παπαδόπουλος
Πάνος
Σκηνοθέτης-Παραγωγός



Παπαδοπούλου
Ανέζα
Ηθοποιός





Παπαδοπούλου
Τζίνη
Ηθοποιός





Παπαηλιού
Αλέξανδρος
Σκηνοθέτης




Παπαϊωάννου
Γιώργος
Παραγωγός




Παπαλεξάνδρου
Ντίνα
Εικαστικός




Παπαστεφανάκη
Λήδα
Ιστορικός-Πανεπιστημιακός



Παππάς
Νίκος
Οικονομολόγος




Πέννα
Χριστίνα
Σκηνογράφος-Καλλιτεχνική Διευθύντρια


Περδικούρη
Κατερίνα
Φιλόλογος




Περλέγκας
Γιάννος
Ηθοποιός





Πετρίδης
Φίλιππος
Δημοσιογράφος




Πετρίτη
Κική
Δημοσιογράφος-Διεθνολόγος



Πετρόπουλος
Σπύρος
Σκηνοθέτης-Σεναριογράφος



Πήλουρης
Γιάννης
Αρχιτέκτων




Πινακούλας
Γιώργος
Φοιτητής





Πλατανιώτου
Ντόνα
Ζωγράφος





Πολύζος
Λάμπρος
Δημοσιογράφος




Πότσιου
Αρετή
Εκπαιδευτικός




Πουλαντζάς
Βασίλης
Πολιτικός μηχανικός




Πουλαντζάς
Νατάσα
Ζωγράφος





Πουλοπούλου
Άλκηστις
Ηθοποιός





Πρεβεζιάνου
Ελισάβετ
Ποιήτρια-Κοινωνική Ψυχολόγος



Πρωτοψάλτη
Λήδα
Ηθοποιός





Πυκνής
Σπύρος
Μουσικός





Πυρπασόπουλος
Γιώργος
Ηθοποιός





Ραντάνοφ
Κρις
Ηθοποιός





Ρέλλας
Αντώνιος
Σκηνοθέτης-Πολίτης με αναπηρία


Ρέτσου
Ράνια
Παιδαγωγός




Ρουμελιώτη
Ραλλού
Ηθοποιός





Σακαρίδης
Γιάννης
Σκηνοθέτης




Σεβαστίκογλου
Πέτρος
Σκηνοθέτης




Σεϊρλή
Σοφία
Ηθοποιός





Σιαδήμας
Ανδρέας
Σκηνοθέτης-Παραγωγός



Σιμενός
Κώστας
Ηθοποιός





Σιώκος
Σωτήρης
Μέλος ΔΣ ΟΜΕΔ




Σκαρέντζος
Νίκος
Σκηνοθέτης-Παραγωγός



Σκαρνέλου
Δάφνη
Ηθοποιός





Σκλάβος
Τόμυ
Ηθοποιός





Σκούρας
Γεώργιος
Πολιτικός μηχανικός




Σκριβάνος
Θοδωρής
Δημοσιογράφος




Σκρουμπέλου
Δάφνη
Ηθοποιός





Σμυρναίου
Σμαράγδα
Ηθοποιός





Σολωμού
Έλενα
Σεναριογράφος




Σπετσιώτη
Νάνσυ
Σκηνοθέτις-Σεναριογράφος



Σταμάτης
Αλέξης
Συγγραφέας




Σταυροπούλου
Βίκυ
Ηθοποιός





Στελλάτου
Αγγελική
Χορογράφος




Στέργιογλου
Χρήστος
Ηθοποιός





Στεργίου
Λουκία
Ηθοποιός





Στυλιανού
Ναταλία
Ηθοποιός





Στυψανέλλη
Μαρία
Τεχνικός





Σύρου
Δήμητρα
Ηθοποιός





Σχίζα
Ράνια
Ηθοποιός





Σωτηριάδου
Κοραλία
Μεταφράστρια




Ταβανλής
Παναγιώτης
Ιδιωτικός υπάλληλος




Ταραβήρας
Σπύρος
Σκηνοθέτης




Τάρλοου
Δημ'ητρης
Ηθοποιός





Τάτσης
Ορέστης
Σκηνοθέτης




Τέσκος
Σπύρος
Σκηνοθέτης




Τζατζιμάκη
Ελένη
Συγγραφέας




Τζήμου
Θεοδώρα
Ηθοποιός





Τζώρτζης
Γιώργος
Ηθοποιός





Τολόγκου
Κλεοπάτρα
Ηθοποιός





Τραμπούλης
Θεόφιλος
Επιμελητής εκδόσεων



Τριανταφύλλη
Νατάσα
Β. Σκηνοθέτης-Ηθοποιός



Τριανταφυλλίδης
Νίκος
Σκηνοθέτης




Τρικαλιώτη
Πέγκυ
Ηθοποιός





Τρικούκης
Γρηγόρης
Δικηγόρος




Τριπόδης Χρήστος
Ηθοποιός





Τσάβαλου
Κατερίνα
Ηθοποιός





Τσαγγαίου
Ρένα
Εικαστικός




Τσακαλία
Ηλέκτρα
Ηθοποιός





Τσαλαπάτης
Κώστας
Συνταξιούχος




Τσάπα
Μύρνα
Σκηνοθέτις




Τσεκούρας
Δημήτρης
Συγγραφέας




Τσελεμέγκος
Βασίλης
Σκηνοθέτης




Τσεμπερόπουλος
Γιώργος
Σκηνοθέτης




Τσίτος
Φίλιππος
Σκηνοθέτης




Τσιφτσής
Σπύρος
Σκηνοθέτης




Τσολακίδης
Ευδόκιμος
Σκηνοθέτης




Τσούργιαννης
Γιώργος
Παραγωγός




Φαλελάκης
Κώστας
Ηθοποιός





Φάμπας
Βαγγέλης
Συνθέτης-Παραγωγός




Φαφούτης
Παναγιώτης
Σκηνοθέτης




Φιλίνη
Μαρία
Ηθοποιός.





Φλέσσα
Άρτεμις
Ηθοποιός





Φραγκιάς
Νίκος
Σκηνοθέτης




Φραγκοπάνος
Γιάννης
Φυσικός





Φραγκόπουλος
Κωνσταντής
Σκηνοθέτης




Φραγκούλης
Χάρης
Ηθοποιός





Φύτρου
Μαρία
AD PRODUCTION DIRECTOR



Φωτόπουλος
Χαράλαμπος
Φοιτητής ΑΣΚΤ




Χαζαράκης
Μενέλαος
Ηθοποιός





Χάνος
Ταξιάρχης
Ηθοποιός





Χάρης
Γιάννης
Μεταφραστής




Χαρίτος
Λευτέρης
Σκηνοθέτης




Χατζηγιαννίδης
Βαγγέλης
Συγγραφέας




Χατζημιχαηλίδης
Κυριάκος
Σκηνοθέτης-Παραγωγός



Χατζηπαναγιώτης
Χρήστος
Ηθοποιός





Χατζησάββας
Μηνάς
Ηθοποιός





Χατούπη
Δήμητρα
Ηθοποιός





Χειμωνάς
Θανάσης
Συγγραφέας




Χολέβα
Νάσια
Θεατρολόγος




Χολέβας
Μιχάλης
Μουσικός





Χολέβας
Μάρκος
Σκηνοθέτης




Χρανιώτης
Γιώργος
Ηθοποιός





Χριστοφιλάκη
Βάσω
Οικονομολόγος




Χρονόπουλος
Διαγόρας
Σκηνοθέτης




Χρονοπούλου
Ελισάβετ
Σκηνοθέτις