Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27/10/10

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης του Συνδυασμού "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" επισκέφθηκε σήμερα 27/10/2010 κεντρικά σημεία της εμπορικής αγοράς της Κομοτηνής, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εμπόρους και επαγγελματίες.

Η υποδοχή που του επιφύλαξαν ήταν θερμή. Οι συζητήσεις που έγιναν περιστρέφονταν στην κάμψη της αγοραστικής κίνησης και στη δυσκολία επιβίωσης αρκετών επαγγελματιών.



Χαρακτηριστικά παλιός έμπορος της Οδού Ερμού παρατηρούσε ότι "Παλιότερα κερδίζαμε από το επάγγελμά μας επί δεκαετίες. Τώρα προσπαθούμε να καλύψουμε τα έξοδά μας, έχοντας ταυτόχρονα την υποχρέωση να συντηρούμε και τα άνεργα παιδιά μας."



Στη συνέχεια μαζί με τον υποψήφιο Αντιπ/ρχη κ.Κων/νο Μιχελή και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους που τον συνόδευαν μετέβησαν στη Διαλαμπή, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της περιοχής, που εξέφρασαν τη βεβαιότητα για την επερχόμενη νίκη του Συνδυασμού.



Χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης βρέθηκε στα χωριά Άρατο, Πρωτάτο και Αρίσβη της ανατολικής πλευράς της Ροδόπης. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι γενικώς ανήσυχοι και δήλωσαν τον προβληματισμό τους για την απροκάλυπτη παρέμβαση της Κυβέρνησης στις Αυτοδιοικητικές Περιφερειακές Εκλογές. Στη συνέχεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού του Δημάρχου Ξάνθης στην Ξάνθη.