Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27/10/10

Θεσσαλονίκη, 27 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη υποψήφιου περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, κ. Μάρκου Μπόλαρη, στο Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος

Τα γραφεία του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, επισκέφτηκε το μεσημέρι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο του ΣΕΒΕ, Βασίλη Θωμαίδη.

Ο κ. Μπόλαρης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συνδέσμου εξαγωγέων, Δημήτριο Λακασά και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και αφού ενημερώθηκε για τις προτάσεις του ΣΕΒΕ σε θέματα εξωστρέφειας και ανάπτυξης, ενημέρωσε με τη σειρά του για τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού "Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης".

"Η αναπτυξιακή πολιτική της αιρετής περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας πρέπει να είναι στηριγμένη στην ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία. Πρέπει να επενδύσουμε στην ποιοτική παραγωγή προϊόντων και στην εξωστρέφεια" τόνισε ο κ. Μπόλαρης, ενώ επεσήμανε πως "με τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εξαγωγέων, είχα ήδη την ευκαιρία να συνεργαστώ πριν από μερικούς μήνες ως υφυπουργός Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας. Τώρα μπορούμε και πάλι, με τις δυνατότητες που δίνει ο θεσμός της αιρετής περιφέρειας, να σχεδιάσουμε από κοινού δράσεις που ενισχύσουν την εξωστρέφεια του επιχειρηματικού δυναμικού της περιοχής μας".

Η επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη στα γραφεία του Σ.Ε.Β.Ε., συνέπεσε με την επίσκεψη της Πρέσβειρας της Κροατίας, με την οποία ο κ. Μπόλαρης είχε την ευκαιρία να συζητήσει θέματα συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού.