Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5/10/10

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ & ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
& ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ





ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Οκτωβρίου

10:00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Οφθαλμολογικό Κέντρο του ΙΚΑ (Λένορμαν 200).
18:30: Περιοδεία στα καφενεία του πεζόδρομου Ολυμπίου και Δράκου στο Κουκάκι.

ΠΕΜΠΤΗ 7 Οκτωβρίου


15:30: Περιοδεία στην φαρμακαποθήκη «ΦΑΡΜΑΛΟΥΞ» (Κεραμεικού 31, Βοτανικός).
18:00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα μαγαζιά στον Αγ. Ελευθέριο – Αχαρνών. Θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Πλατεία Αγ. Ελευθερίου. Θα χαιρετίσει η Ζαφειρίου Ελένη, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού τομέα.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Οκτωβρίου

9:00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Ειδικό Σχολείο ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι (Κόνωνος 16). Θα συμμετέχει ο Χουρδάκης Χάρης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού τομέα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Οκτωβρίου

11:00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη συνοικία του Βοτανικού και στα καφενεία της πλατείας. Θα συμμετέχει η Τσάμη Αθηνά, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικού τομέα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Οκτωβρίου

11:00: Θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην συνοικία Μαρκόνι και θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο της περιοχής. Θα συμμετέχει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικού τομέα Σακκάς Λεωνίδας.




ΑΘΗΝΑ 5/10/2010 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ