Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

23/11/10

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ




Στην Αθήνα θα βρεθεί αύριο Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010 ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με Υπουργούς για θέματα που αφορούν στο νομό Θεσσαλονίκης, θα παραβρεθεί στη συνάντηση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους νέους αιρετούς Περιφερειάρχες και Δημάρχους του «Καλλικράτη», καθώς και στη συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με τους εκλεγμένους Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες που στηρίχθηκαν από τη ΝΔ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη στην Αθήνα έχει ως εξής:



11.00 π.μ. Υπουργείο Οικονομικών (Πανεπιστημίου 37) Συνάντηση του Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη με τον Διευθυντή του Γραφείου του Υφυπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη κ. Γιώργο Παλαιοδήμο.

12.00 μ.μ. Ξενοδοχείο Athens Imperial (Αχιλλέως & Μ.Αλεξάνδρου, Πλ.Καραϊσκάκη) Ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης θα παραστεί στη συνάντηση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τους 13 αιρετούς Περιφερειάρχες και τους 325 νέους δημάρχους της χώρας σύμφωνα με το νέο αυτοδιοικητικό χάρτη του «Καλλικράτη». Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννης Ραγκούσης.

13.30 μ.μ. Κεντρικά Γραφεία ΝΔ (Ρηγίλλης 18) Ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης θα παραστεί στη συνάντηση του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με τους εκλεγμένους Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες που στηρίχθηκαν από τη ΝΔ.

16.00 μ.μ. Υπουργείο Πολιτισμού (Μπουμπουλίνας 20-22) Συνάντηση του Νομάρχη Π. Ψωμιάδη με τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο.