Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8/11/10

Δ ή λ ω σ η
Κυριακή 07–11–2010
Η μεγάλη αποχή ιδιαίτερα στις νέες ηλικίες αποδεικνύει ότι τα ποδοσφαιρικά διλήμματα απαξίωσαν μια κορυφαία διαδικασία της Δημοκρατίας.


Στη σοβαρή κρίση που μαστίζει τη χώρα, ο κόσμος ζητά ρεαλιστικές και βιώσιμες λύσεις.
Δυστυχώς τα κόμματα που είναι υπεύθυνα για τη σημερινή κατάσταση αντί να αναλάβουν προγραμματικές δεσμεύσεις εξέτρεψαν τον πολιτικό διάλογο σε μία στείρα αντιπαράθεση υπέρ ή κατά του μνημονίου, χωρίς προτάσεις.
Οι πολίτες με την αποχή τους αρνήθηκαν να δώσουν λευκή επιταγή στην κυβέρνηση, χωρίς όμως να δικαιώσουν και τις κενές περιεχομένου αντιπολιτευτικές κορόνες.

Η «Αττική Οικολογική Απάντηση» θα είναι παρούσα στη μάχη για να βγει η Αττική και η χώρα από την κρίση με ρεαλιστικές λύσεις που στηρίζονται στην αναθέρμανση της περιφερειακής οικονομίας.

Η εκλογική αναμέτρηση για μας, δεν είναι αυτοσκοπός. Η πραγματική μάχη δίνεται κάθε μέρα.
Από τους νέους, ζητήσαμε να αντισταθούν στο γκρί.
Αυτό τους λέμε και τώρα.
Να πάρουν το λόγο. και να δώσουν το «παρών» στις δύσκολες μάχες της επόμενης μέρας.
Η χρεοκοπία είναι του συστήματος.
Η ζωή δεν χρεοκοπεί.