Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21/10/10

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος Φιλίππου 51, 54631 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310.421196, 266705, fax 2310.421196, e-mail: ecology-trem@nath.gr www.ecology-salonika.org ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, το Σάββατο, 23/10 Ημερίδα με θέμα "Πράσινη Πόλη" Το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΠΑΣ (πρώην ΔΕΠΚΑ) ημερίδα με θέμα την «Πράσινη Πόλη» στον 1ο όροφο του κτιρίου. Η Ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με την δημοτική κίνηση «Διάβαση Πεζών» Ώρα έναρξης ημερίδας 13:00 Ομιλητές - Εισηγητές: - Τρεμοπουλος Μιχάλης, Ευρωβουλευτής, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας: «Πράσινη πόλη και χρηματοδοτικά εργαλεία» - Ζήσης Ξενοφώντας, επιστημονικός συνεργάτης για θέματα ενέργειας των Οικολόγων Πράσινων : «Κλιματική αλλαγή και ενεργειακή αυτάρκεια» - Γωγάκου Δήμητρα, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης: «Διαχείριση απορριμμάτων» - Μακρής Θανάσης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας: «Κοινωνικός σχεδιασμός βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης στην εποχή τις οικονομικής ύφεσης.» - Λαζαρίδου Πετρούλα, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Σερρών: «Προτάσεις και λύσεις για τον νομό Σερρών» - Καστρινός Θεόδωρος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Διάβαση Πεζών» : «Στρατόπεδα Σερρών και αξιοποίηση.» Το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας από τις 10πμ και ως την έναρξη της εκδήλωσης θα λειτουργεί περίπτερο της Οικολογίας Αλληλεγγύης όπου θα διανέμονται φυλλάδα και προεκλογικό υλικό με ταυτόχρονο καλλιτεχνικό χάπενιγκ με κλόουν, ζογκλέρ και άλλες εκπλήξεις που θα πραγματοποιούνται στους πεζόδρομους γύρω από την πλατεία. Για περισσότερες πληροφορίες: 6986 842742

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας

Μιχάλης Τρεμόπουλος





Φιλίππου 51, 54631 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310.421196, 266705, fax 2310.421196,

e-mail: ecology-trem@nath.gr www.ecology-salonika.org







ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, το Σάββατο, 23/10



Ημερίδα με θέμα "Πράσινη Πόλη"



Το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο ΚΕΠΑΣ (πρώην ΔΕΠΚΑ) ημερίδα με θέμα την «Πράσινη Πόλη» στον 1ο όροφο του κτιρίου. Η Ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία με την δημοτική κίνηση «Διάβαση Πεζών»



Ώρα έναρξης ημερίδας 13:00



Ομιλητές - Εισηγητές:

- Τρεμοπουλος Μιχάλης, Ευρωβουλευτής, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας: «Πράσινη πόλη και χρηματοδοτικά εργαλεία»

- Ζήσης Ξενοφώντας, επιστημονικός συνεργάτης για θέματα ενέργειας των Οικολόγων Πράσινων : «Κλιματική αλλαγή και ενεργειακή αυτάρκεια»

- Γωγάκου Δήμητρα, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης: «Διαχείριση απορριμμάτων»

- Μακρής Θανάσης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας: «Κοινωνικός σχεδιασμός βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης στην εποχή τις οικονομικής ύφεσης.»

- Λαζαρίδου Πετρούλα, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Σερρών: «Προτάσεις και λύσεις για τον νομό Σερρών»

- Καστρινός Θεόδωρος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Διάβαση Πεζών» : «Στρατόπεδα Σερρών και αξιοποίηση.»

Το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας από τις 10πμ και ως την έναρξη της εκδήλωσης θα λειτουργεί περίπτερο της Οικολογίας Αλληλεγγύης όπου θα διανέμονται φυλλάδα και προεκλογικό υλικό με ταυτόχρονο καλλιτεχνικό χάπενιγκ με κλόουν, ζογκλέρ και άλλες εκπλήξεις που θα πραγματοποιούνται στους πεζόδρομους γύρω από την πλατεία.



Για περισσότερες πληροφορίες: 6986 842742