Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21/9/10

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η κ. ΣΧΟΙΝΑΡΑΚΗ

Σύμβαση που αφορά στο έργο «Συντήρηση εγκαταστάσεων Ηλεκτροφωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Ηρακλείου» υπέγραψε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη. Το έργο προϋπολογισμού 100.000 €, περιλαμβάνει τη συντήρηση εγκαταστάσεων Ηλεκτροφωτισμού και φωτεινών σηματοδοτών στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο του Νομού Ηρακλείου και συγκεκριμένα:

? Προμήθεια και τοποθέτηση ιστών, πίλλαρς, φωτιστικών και λοιπού εξοπλισμού για τη συντήρηση των δικτύων σε όλο το επαρχιακό δίκτυο αρμοδιότητας της Νομαρχίας Ηρακλείου.

? Κατασκευή νέου τμήματος δικτύου οδοφωτισμού στην περιοχή του ΠΕΠΑΓΝΗ

? Συντήρηση στις εγκαταστάσεις φωτεινής σηματοδότησης οχημάτων στους Ι.Κ. Καλλιθέας και Σκαλανίου της Επαρχιακής οδού Ηράκλειο Βιάννος.

Το έργο θα περαιωθεί σε 365 μέρες από την υπογραφή της σύμβασης.