Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21/9/10

Ολοκλήρωση εργασιών σε χώρο άθλησης στην Αρτέμιδα

Παλλήνη 21 Σεπτεμβρίου 2010




Με ομόφωνη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής εγκρίθηκε, μετά από εισήγηση του Νομάρχη Λ. Κουρή, η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο Αρτέμιδας για την ολοκλήρωση των εργασιών σε χώρο άθλησης στον Δήμο Αρτέμιδας.

Συγκεκριμένα ολοκληρώνεται η διαμόρφωση αθλητικού χώρου με την δημιουργία περίφραξης, χώρων στάθμευσης, διαμόρφωση εισόδου - εξόδου πεζών καθώς και την πλαγιοκάλυψη υφιστάμενου υπόστεγου προκειμένου να προστατεύονται τόσο οι αθλητές όσο και οι θεατές από δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής θα συμμετάσχει στην υλοποίηση του έργου με το συνολικό ποσό των 230.000 ευρώ που επιμερίζονται ως εξής:

Α) Μέχρι του ποσού των 170.000€ θα αναλάβει να εκτελέσει όλες τις εργασίες που αφορούν την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Β) Μέχρι του ποσού των 60.000€ θα προβεί στην προμήθεια υλικών πλαγιοκάλυψης του υφιστάμενου γηπέδου, και ο Δήμος Αρτέμιδος αναλαμβάνει αποκλειστικά την υποχρέωση τοποθέτησης τους.