Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5/7/23

Ο 22χρονος σκακιστής Ευγ. Ιωαννίδης, έγινε ο 17ος Grand Μaster της Ελλάδας

 


Ο 22χρονος σκακιστής Ευγ. Ιωαννίδης, έγινε ο 17ος Grand Μaster της Ελλάδας

Με καλή προετοιμασία, μεγάλη συγκέντρωση και σωστή διαχείριση του άγχους του, κατέκτησε ένα ακόμα όνειρο ζωής. Ο Έλληνας σκακιστής από τη Θεσσαλονίκη Ευγένιος Ιωαννίδης κατέκτησε την τρίτη και τελευταία νόρμα για την απόκτηση του τίτλου Grand Master, στο πρώτο του καλοκαιρινό τουρνουά για το 2023 στην πόλη Teplice της Τσεχίας.

   Η νέα αυτή μεγάλη διάκριση για το ελληνικό σκάκι σημειώθηκε στο συγκεκριμένο τουρνουά που διήρκησε εννέα ημέρες από τις 10 έως και τις 18 Ιουνίου και αποτελεί ένα από τα παλαιότερα σκακιστικά τουρνουά στην Ευρώπη. Ο Ευγένιος Ιωαννίδης, μετά την ισοπαλία με τον Σλοβάκο GM Pechac Jergus, συγκέντρωσε επτά βαθμούς στους εννέα αγώνες και σημείωσε την τρίτη του νόρμα Grand Maître.