Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20/11/19

"Ο Έβρος" στο 28ο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων στην Πτολεμαΐδα.

"Ο Έβρος" στο 28ο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων στην Πτολεμαΐδα. «Συμμετοχή του Συλλόγου Εβριτών Ν. Δράμας “Ο Έβρος” στο 28ο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων στην Πτολεμαΐδα»


Ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Δράμας «Ο Έβρος» συμμετείχε με εκπροσώπους του στο 28ο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο μελών- συλλόγων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων που πραγματοποιήθηκε στις 16.11.2019 στην Πτολεμαΐδα. Από την περιοχή της Δράμας ήταν ο μοναδικός σύλλογος που συμμετείχε και μετέφερε την άποψη και τη θέση των Θρακιωτών του τόπου μας.
Για τον Σύλλογο Εβριτων Ν. Δράμας " Ο Έβρος" το γνωμοδοτικό αυτό αποτελεί σημείο αναφοράς, καθόσον η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας αποφάσισε να αναγνωρίσει και να επισφραγίσει σαν θεσμό το 1ο Παιδικό Πανθρακικό Αντάμωμα που έγινε στη Δράμα από τον Σύλλογο μας στις 30 Ιουνίου 2017 με την παρουσία πλήθους παιδικών χορευτικών τμημάτων. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συλλόγους που αναγνώρισαν τους καρπούς της προσπάθειας μας για να θεσμοθετηθεί και επίσημα το 1ο Παιδικό Πανθρακικό Αντάμωμα στη πόλη της Δράμας το 2017 και να υπάρξει συνέχεια από άλλους συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας! Επιπρόσθετα οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια και να συγχαρούμε τους Συλλόγους Πέλλας Γιαννιτσών και Απαλού Αλεξανδρούπολης για τις επιτυχημένες παιδικές συναντήσεις που έλαβαν χώρα πριν το 2017 στο πλαίσιο των Πανθρακικών Ανταμωμάτων.
Στο 28ο Γνωμοδοτικό μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η διοργάνωση του επόμενου Πανθρακικού Ανταμώματος (12ο) να πραγματοποιηθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο " Τα δίδυμα τείχη" στη πόλη του Διδυμοτείχου, το 29ο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο της ΠΟΘΣ να υλοποιηθεί από τον Σύλλογο Μανδριτσιωτών Θρακιωτών Θέρμης Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και η Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας Θρακικού Ελληνισμού να διεξαχθεί από τον Σύλλογο Φερρών Έβρου " Η Αγία Σοφία". Επίσης ενημερωθήκαμε για την ένταξη της ανδρικής Θρακιώτικης φορεσιάς στην Προεδρική φρουρά.
Τέλος ως Σύλλογος Εβριτών Δράμας “Ο Έβρος” συγχαίρουμε το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων για τον ζήλο και την πραγματική του προσφορά στην ανάδειξη του Θρακικού πολιτισμού και στην προάσπιση της Θρακικής ιστορίας και παράδοσης, και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν ακάθεκτοι την ανοδική πορεία.


Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Εβριτών Ν. Δράμας «Ο Έβρος»
Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας


Γιώργος Μαζαράκης Χρύσα Κατρούδη