Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18/11/19

Νέος πρόεδρος της ΕΝΠΕ ο Απ. Τζιτζικώστας

Νέος πρόεδρος της ΕΝΠΕ ο Απ. Τζιτζικώστας


Με ευρύτατη πλειοψηφία εξελέγη ο Απόστολος Τζιτζικώστας νέος πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ). Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που είχε ως μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τη συγκρότησή του σε σώμα, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επί 23 ψηφισάντων, έλαβε 22 θετικές ψήφους, ενώ υπήρξε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΝΠΕ Α΄ αντιπροέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγη ο Γιώργος Πατούλης, περιφερειάρχης Αττικής με 20 ψήφους, Β΄ αντιπρόεδρος ο Αλέξανδρος Καχριμάνης, περιφερειάρχης Ηπείρου με 22 ψήφους, στη θέση του γενικού γραμματέα εξελέγη ο Ιωάννης Γιώργος, αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με 21 ψήφους, ενώ για το αξίωμα του ταμία εξελέγη ο Χρήστος Μιχαλάκης, αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων με 22 ψήφους.
Μέλη εξελέγησαν οι:
- Γεώργιος Κασαπίδης, περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με 22 ψήφους
- Σταύρος Αρναουτάκης, περιφερειάρχης Κρήτης με 20 ψήφους
- Ρόδη Κράτσα, περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με 20 ψήφους
- Χρήστος Μέτιος, περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με 20 ψήφους.