Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

21/11/18

Στην παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα-δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου «Διόρθωσις ημαρτημένων», ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Στην παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα-δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου «Διόρθωσις ημαρτημένων», ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην τιμητική εκδήλωση για τα 50 χρόνια δημοσιογραφίας του συγγραφέα-δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου, που πραγματοποιήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση του αυτοβιογραφικού βιβλίου του συγγραφέα με τίτλο «Διόρθωσις ημαρτημένων» και εγκαινιάστηκε η ατομική του έκθεση ζωγραφικής, με αναδρομικά έργα.
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισήμανε τα εξής:
«Με την παρουσία μας σε αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση τιμούμε έναν άξιο δημοσιογράφο που υπηρετεί για σχεδόν μισό αιώνα το λειτούργημά του με απαράμιλλο ήθος, συνέπεια και επαγγελματισμό. Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος είναι ένας πολυπράγμων άνθρωπος, με πολλά ταλέντα. Εύχομαι να συνεχίσει να είναι το ίδιο δημιουργικός για πολλά χρόνια ακόμα και κάθε επιτυχία στο νέο του βιβλίο».