Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2/10/18

Με απόφαση Πέτρου Τατούλη προχωρά η αποκατάσταση κτιρίου Ι. Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως ως πολιτιστικός χώρος, δωρεάς οικογένειας Λαμπάρδη

Προσθήκη λεζάντας
Με απόφαση Πέτρου Τατούλη προχωρά η αποκατάσταση κτιρίου Ι. Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως ως πολιτιστικός χώρος,  δωρεάς οικογένειας Λαμπάρδη


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη εγκρίθηκε η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ι. Ν. Αγίας Κυριακής Δημητσάνας για την πράξη «Αποκατάσταση κτιρίου Ι. Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως ως πολιτιστικός χώρος, δωρεάς οικογένειας Λαμπάρδη» κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου την 1η Οκτωβρίου στην Τρίπολη.

Σημειωτέον ότι το κτίριο δωρεάς της οικογένειας Λαμπάρδη, ανήκει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Κυριακής, που βρίσκεται στη Δημητσάνα.