Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

25/7/18

Η Π.Ε.Δ. Ηπείρου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την πρωτοφανή τραγωδία που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής.

Η Π.Ε.Δ. Ηπείρου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την πρωτοφανή τραγωδία που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής.

Απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στις τοπικές κοινωνίες.
Εύχεται ταχεία ανάρρωση σε όσους βρίσκονται τραυματισμένοι στα νοσοκομεία.


Οι Δήμοι μας έχοντας ήδη αναλάβει δράση για τη στήριξη των πυρόπληκτων, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, προχώρησαν σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης ως ελάχιστη έκφραση αλληλεγγύης στους πυροπαθείς και θα συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, ώστε να προσφέρουν στοχευμένα κάθε βοήθεια.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίασή του, ομόφωνα αποφάσισε να συνδράμει με το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000,00 €), για τη στήριξη των πολιτών που έχασαν τους ανθρώπους και τις περιουσίες τους.