Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11/6/18

Η Ρ. Δούρου στη Στέγη Νέων των Παιδικών Χωριών SOS στο Παλαιό Φάληρο

Η Ρ. Δούρου στη Στέγη Νέων των Παιδικών Χωριών SOS στο Παλαιό Φάληρο


Την στήριξη τους, στην Στέγη Νέων που δημιούργησαν τα Παιδικά Χωριά SOS στο Παλαιό Φάληρο, δήλωσαν κατά την επίσκεψη τους στο χώρο, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Κρατών Μελών Ε.Ε., Κατερίνα Καντεράκη.
Ενημερώθηκαν από τους επικεφαλής των Παιδικών Χωριών και της Στέγης. Γιώργο Πρωτόπαπα και Επαμεινώνδα Λοράνδο καθώς και από το παιδαγωγικό προσωπικό για τους στόχους του προγράμματος της Στέγης, η οποία, αποτελεί συνέχεια της παιδαγωγικής διαδικασίας και απευθύνεται σε εφήβους. Όταν τα παιδιά των παιδικών Χωριών φθάσουν στη μέση εφηβεία αρχίζουν σταδιακά να προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ενήλικης ζωής ως αυτόνομα και ανεξάρτητα άτομα.
Η Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με νέους που μετέχουν στο πρόγραμμα της Στέγης για τις ανησυχίες τους και τα σχέδιά τους για το μέλλον.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, για ακόμη μία φορά η κ. Καντεράκη προσέφερε στο Σωματείο σημαντική οικονομική ενίσχυση που συγκεντρώθηκε από τα μέλη των σωματείων μελών της Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Πασχαλινού Θεματικού Πάρκου στο Πεδίο του 'Αρεως, και φέτος με τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής.