Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5/10/16

Με θεατρική παράσταση τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων ο Δήμος Ιλίου

Με θεατρική παράσταση τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων ο Δήμος Ιλίου

Με την εξαιρετική θεατρική παράσταση «Αυτός και το πανταλόνι του» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, σε σκηνοθεσία της Βάνας Πεφάνη, τίμησε ο Δήμος Ιλίου την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, στο κατάμεστο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», όπου οι ερμηνείες του Κώστα Αρζόγλου και του Πάνου Μπόρα, καθήλωσαν το κοινό.
O Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, δήλωσε σχετικά:
«Η Τρίτη Ηλικία διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο στη σύγχρονη κοινωνία. Τιμώντας το ρόλο αυτό, προγραμματίσαμε μια θεατρική παράσταση για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, θέλοντας, παράλληλα, να περάσουμε το μήνυμα ότι, φτάνουμε σε αυτήν την ηλικία μέσα από καθημερινές μάχες, συμβιβασμούς και υπερβάσεις.
Τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας, έχοντας τη γνώση και την εμπειρία της ζωής, αποτελούν ένα ουσιαστικό και ενεργό κύτταρο της κοινωνίας μας, για το λόγο αυτό βρίσκονται στις προτεραιότητες της κοινωνικής μας μέριμνας.»