Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1/3/18

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στις 7μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άστρον»

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στις 7μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Άστρον» ο Δήμος μας θα τιμήσει την υπεύθυνη του Λαϊκού Πανεπιστημίου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Ελένη Γρομπανοπούλου
η οποία θα πραγματοποιήσει εισήγηση με θέμα: "Η γυναίκα στη δια βίου μάθηση" ενώ στις 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 7μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, θεατρική Σκηνή «Σοφία Βέμπο», ο Δήμος μας θα τιμήσει την αρχαιολόγο κ. Κατερίνα Περιστέρη, την επιστήμονα η οποία επί δεκαετίες υπηρετεί την αρχαιολογία αναδεικνύοντας τους θησαυρούς της Μακεδονικής γης με αποκορύφωση την ανασκαφική της εργασία στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης και την ανάδειξη του παγκόσμιας αξίας ταφικού μνημείου των Ελληνιστικών χρόνων και η οποία θα παρουσιάσει το σύνολο του έργου της για πρώτη φορά στο Δήμο μας σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση με τίτλο «Το Μνημειακό Ταφικό Συγκρότημα Τύμβου Καστά Αμφίπολης».