Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14/7/16

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη σας προσκαλεί στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Συνεδρίου Φιλοσοφίας για τον Αριστοτέλη,

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη σας προσκαλεί στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Συνεδρίου Φιλοσοφίας για τον Αριστοτέλη,
που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο και προαύλιο χώρο της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, την Παρασκευή 15 Ιουλίου και ώρα 18.00.
Στην εκδήλωση, τα δύο χορευτικά σχήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού «Ο Κλειγένης» και το χορευτικό του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου, υπό τη διεύθυνση της χοροδιδασκάλας κας Έφης Κελιαφάνου, θα παρουσιάσουν στους συνέδρους ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της χορευτικής και μουσικής παράδοσης του τόπου μας.
Στον προαύλιο χώρο της Φιλοσοφικής Σχολής, θα παρασκευασθεί γεύμα Αγιορείτικης Μαγειρικής, από τον Ιερομόναχο Ιωάσαφ, προς τιμήν όλων των καλεσμένων, σε μια υπαίθρια τράπεζα, η οποία ολοκληρώνει την εικόνα που αντανακλά ο τόπος μας: «Χαλκιδική, πατρίδα του Αριστοτέλη, γη του Αγίου Όρους».
Η παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαίτερα.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη

Γεώργιος Ζουμπάς