Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16/4/16

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με τον Πρέσβη της Ελβετίας

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων
με τον Πρέσβη της Ελβετίας



Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα Hans-Rudolf Hobel, συνοδευόμενος από την νέα Πρόξενο της Ελβετίας στην Κέρκυρα Carole Kasfikis-Lehmann. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής Σπύρος Γαλιατσάτος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα συνεργασίας στους τομείς της τουριστικής οικονομίας και των πολιτιστικών ανταλλαγών ενώ ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος ενημέρωσε τον Ελβετό Πρέσβη για τη διημερίδα προβολής των τοπικών προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 23&24 Απριλίου 2016, παρουσία παραγωγών από όλα τα Ιόνια Νησιά, και τον προσκάλεσε να παραβρεθεί.

Ο Πρέσβης ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Προξένου και τόνισε ότι βρίσκεται στη διάθεση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για ανάπτυξη συνεργασιών.