Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο. www.vouli.net * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

16/4/16

Ενημερωτικές συναντήσεις του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Ενημερωτικές συναντήσεις του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς


Ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές συναντήσεις του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου στους δώδεκα (12) Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, όπου είχε την ευκαιρία να πληροφορήσει τους γονείς για θέματα δράσεων και προγραμματισμού λειτουργίας των Σταθμών, ενώ στο τέλος των συναντήσεων συνομίλησε μαζί τους και κατέγραψε τα αιτήματα και τις προτάσεις των παρευρισκομένων, οι οποίοι στο σύνολό τους αναφέρθηκαν στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και στο εξαιρετικό έργο των παιδαγωγών και του προσωπικού που εργάζονται σε αυτούς.
Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος ανάμεσα στα άλλα, αναφέρθηκε στη διαρκή ιατρική παρακολούθηση των παιδιών από Παιδίατρο και Παιδοψυχίατρο του Δήμου, καθώς και στον προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο που πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Επίσης, στάθηκε στη διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων που παρέχονται στα παιδιά, την προμήθεια βιολογικών προϊόντων και τη συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού», όπου η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής μαζί με τους διατροφολόγους του Νοσοκομείου επιμελούνται το διατροφικό πρόγραμμα των Παιδικών Σταθμών, ενώ τόνισε:
«Η προσπάθεια συνεχίζεται. Δεν σταματάμε εδώ. Δίνουμε βαρύτητα στην προσχολική ηλικία και στην σωστή ενημέρωση τόσο των γονέων, όσο και του προσωπικού, προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στο ρόλο τους. Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιούνται ήδη ενημερωτικές ημερίδες για τους εργαζόμενους στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, ενώ πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα η λειτουργία της Σχολής Γονέων Προσχολικής Ηλικίας.»
Στις συναντήσεις παρευρέθηκαν επίσης, η εντεταλμένη Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Νίκη Βομπιράκη, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής Ακινδύνη Κρητικού και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης.